Please Click Me

menCCkan diri

Monday, February 16, 2009 § 1

lama rasanya aku x gi CC. but lately slalu lak pegi. internet dalam bilik macam jahanam je..
susah nak merasa kebebasan berinternet kat dlm bilik.kalau x kne block, mesti page kne refresh berkali2...
tp sy malas nak crite tntg bende tu, kalau tnye proM mesti dorng boleh senarai satu persatu tntg line internet yg x best..hehehe

sy sebenarnya pun xde idea gak nak tulis ape lam blog ni, dat's y i tulis kat description, dis is the place where i wanna write craps...heheheh...

but lately i ade satu sikap yg membuak2 dalam diri i..lately i suke sgt nak dgr kisah hidup org laen.kalau jumpe je, mesti i akan tanye tntg kisah hidup, opinion dorng tntg life, how they see future, etc...

best plak bile bercerita tntg benda sebegini bersama mereka. baru rasa bonding sebagai kawan tu.. selama ni i x pernah pun nak kisah ape family ko buat,
sape adik-beradik ko, or pernah x ko rase susah selama nih...
sekarang bile dah sharing, benda sebegini betol2 buka mata aku. ade lg sebenarnya org yg lebih susah or unlucky dari kite....

hmmm, kekurangan idea dh ni nak ckp ape...
jumpak lg la laen kali..heheheh...



















What's this?

You are currently reading menCCkan diri at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 1 Response to “menCCkan diri”

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...