Please Click Me

Stick a fork, I am done...

Monday, April 27, 2009 § 0

hahaha...
maybe ramai yg kurang faham.
when u cook a steak, you stick a fork on it, to see if it cook yet...hahahah...

today's my last paper. dunno. i not that happy as i thought. ke banyk sgt bersuka ria before ni, ataupun fact sebenarnya sy dah jatuh cinta kepada kimia.
paper unit operasi (my first paper) is really a wake up call for me, yang sebenarnya aku ada sedikit perasaan dengan course aku sekarang. sebelum ni aku tegar mengatakan aku x suka my course. i hate trap inside it. tp exam kali ni berbeza...

tp ini bukanlah kali pertama aku berkelakuan sebegitu. aku selalu kabur dengan perasaan aku sendiri. adakah aku suka atau tidak something or somebody, i always kabur. contoh terdekat baru je berlaku. sepanjang satu sem aku rasa aku saje ja layan satu budak nih. tetapi sekarang baru aku tahu, i have enormous crush kat dia..how pathetic is it?

hopefully i can get over this feeling soon. aku malas r nak crush kat orang nih. aku lagi suke kalau orang yang crush kat aku. hahahaha... kalau kena gaya, aku layan. tp tolong if u like me, jgn terlalu press aku untuk menyukai anda juga. i can't do that. it's really annoying. jadi diri ko sendiri dah r. aku x lah mean sgt. tp sometimes my word and my action really can hurt someone. so jgn buat choi kat aku kaalu x nak aku wat choi kat korang...

hahaha....

jumpak lagi naa....

What's this?

You are currently reading Stick a fork, I am done... at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...