Please Click Me

The Day I Dye My Hair...

Sunday, August 30, 2009 § 0

hOW to start ar? entahlah, some ppl tend to be very bunga2 if they wanna start to write. For me, i dun have specific one, but it's totally depend on my mood. Kalau nak bunga2, bunga2 la aku punya tulisan.. ahahah 2356 hour, just finish chapter 1 physic (Mechanics).. Dunno why I bother to take this course. Since SPM, I never bukak buku fizik, now di thn2 akhir nih terpaksa lak belaja fizik.. huhuhu.. whatever... As mention before, I'll continue sharing my activity during hols aritu.. heheheh.. 18 August 2009, TUESDAY - Suppose I ade janji ngan Matt nak kuar together. then the nite before, since I ran into her at Queensbay, we decided utk x kuar (plus nak jimat duit konon). Stay lam USM jek. But I made promise with her, yg I nak gi trim rambut dat day. She said, OK, if I wanna trim my hair just inform her, she'll accompany me.. Hehehe.. Then at 1pm, I decided nak trim rambut, tp x sure nak wat style apa. I post lam FB saying dat I'm bored already with the same hairstyle.. Got feedback oso la, apparently ppl dying to see me botak..hahah.. maybe next time kot..haha..then I msg Matt and we met at Sungai Dua there. Before p masuk salon tu, we masuk CC first, because I wanna transfer vid ktorang menari aritu. Hahaha, since ktorang da bukak PC, we browse la internet what hairstyle shud I buat after this. Then both of us tertarik ngn Faux-Hawk and highlight. So we decide nak wat faux Hawk, ala2 Beckham gtuu..heheh..
FauxHawk by Becham



Then we masuk la salon tu, duduk jek, suddenly I tanye kalau nak dye berapa ringgit? Stylist tu Kata RM55 jek, so tibe2 aku kate, aku nak dye rambut, kaler brown-red n rambut nak potong pendek. Pastu Stylist tu kate, I potong pendek, tp I bagi stylo ckit kat tengah2 dia...Pas hampir 2 jam lam salon tu, dan Matt dah abis pusin2 n belek2 Magazine, akhirnyaaa... tadaaaaaa... ginilaa rambut baru ku..Kaler x nmpk sgt (just like I want).. tp kalau korg dok dekat, korang ak
an perasan.


Mata kat tepi ya adalah mata Lane..hehe

Lepas abis berambut tu, we're havin our diner kat KFC, since both of us sgt lapar and have no idea nak mkn mana. We order new thingy, shrimp stix. Ceesss...hampeh, lam gambar bukan main besor, sekali bagi, kecik jek rupenye..huhuhu.. Pas makan2, then tiba2 out of sudden we terplan nak g karok..hahah..pas anta brg balik Fajar, we go to BJ utk karok..hahaha..Layan la juga..hahahah.. Last nite kata x nak karok or kuar today. Nak jimat la kunun, sekali, naa amek ko. Dye rambut la, karok la, n the worst part, boleh lagi cari pirate DVD..hahah..pa pa lah.. Baeklah, until now, jumpak lagi naa....hahahaha...

What's this?

You are currently reading The Day I Dye My Hair... at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...