Please Click Me

Dari Jauh Ku Pohon Maaf

Saturday, September 19, 2009 § 0

Ni antara lagu raya faveret aku. 1st aku jatuh cinta kat lagu ni waktu aku Form 1. Waktu tu Tomok nyanyi cover version die (bkn sbb aku minat die okey). Aku suke sangat dengar, tp aku x paham pun maksud die. Pastu bile aku masuk Form 2, aku suke bace Asrul Muzaffar Mohamed punye article dan die ade mention tntg lagu ni waktu die study kat UK lu, lagi la aku minat kat lagu ni. Cuma sekarang baru aku boleh memahami lirik lagu nih... (not so) Enjoy the lirik..

Dalam dingin subuh hatiku terusik
Kenang nasib diri di rantauan
Bergema takbir raya menitis air mata
Terbayang suasana permai desa

Rindu hati ini inginku kembali
Pada ayah bonda dan saudara
Tetapi aku harus mencari rezeki
Membela nasib kita bersama

Hanya ku sampaikan doa dan kiriman tulus ikhlas
Dari jauh kupohonkan ampun maaf
Jangan sedih pagi ini tak dapat kita bersama
Meraikan aidil fitri yang mulia

Restu ayah bonda kuharap selalu
Hingga aku pulang kepadamu

Restu ayah bonda kuharap selalu
Demi anakmu yang kini jauh

What's this?

You are currently reading Dari Jauh Ku Pohon Maaf at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...