Please Click Me

Khairy da Balik

Friday, September 18, 2009 § 0

Semalam aku ada satu kelas je, LSP kol 4, dan tu adalah kelas terakhir sebelum cuti. So aku bgn agak lewat, around 1130 mcm tu. Aku plan nak masuk lab, tp since arini half day, so aku mls ar nak masuk lab ari Khamis tu. Nnt aku kne collect sample ari Jumaat, half day. So aku pun stay lam bilik pas balik dari HEP. Aku online n around 350, aku pegi kelas ngn Nat.

Dalam kelas tu, aku langsung x boleh nak fokus. Aku x boleh tangkap ape yg blaku, sebab aku da fikirkan pasal cuti. So pas abis kelas aku itot nak balik Saujana jap sebab nak amek laptop aku n da janji nak jaga Hamster die n Mark (asal aku lak kne jaga)..haha.. Pas tu Pah ajak aku pegi airport sebab nak anta Khairy. Die nak balik KL. Aku pun ajak ar Mark sekali. Pastu ktorang (Nat, Pah, Khairy, Mark n Aku) bkumpul depan kafe Tekun. Sume orang da nak balik kan. Pastu Nat blah n ktorang pun menuju ke Airport. Nak dijadikan crita, laptop aku still lam keta Nat. Nasib sempat amek sebelum Nat dah jauh.

Kat Airport aku tolong Khairy dgn segala urusan kat ctu. AKu pun da slalu travel guna Plane n ni lak 1st time Khairy, so aku ajar ar segala yg berpatotan. Pastu ktorang x nak mkn kat Airport, ktorang lari pegi Queensbay. Da nak sampai Queensbay, boleh Khairy kate nak mkn Kenny Rogers (sebab kat Airport pun ade gak Kenny Rogers). Last2 ktorang mkn KFC jek, sebab nak cepat. Flight Khairy kol 9, ktorang sampai Queensbay 715, memang blari gak ar.

Siap2 mkn ktorang lari balik ke Airport, nak anta adik aku sorang nih. Memang agak berbeza ar, feel die bile kite anta org lain g Airport, sebab biase, org yg anta aku. Pastu ktorang pun balik ke USM. Sekali flight adik Khairy delay lak.. hmm.. hampeh.. Letih jek lari. Tp nasib delay 30min jek...
...to be continued..

What's this?

You are currently reading Khairy da Balik at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...