Please Click Me

Last Day Ramadhan

Saturday, September 19, 2009 § 0

Aku rasa sgt malas...
Bgn tdo kol 12...
Tp sampai skrng x mandi lagi...
Esok Raya daa...
Tp aku sambut Raya seperti yg disarankan...
Hanya selepas Sembahyang Raya...
Aidilfitri sambutannya hanya selepas Sembahyang Raya...
Aidiladha sambutannya selama tiga hari...
Tapi kenapa semua orang sibuk nak berlebih-lebihan pada Aidilfitri
Baru puasa 30 hari (some year 29 hari)...
Daa nak celebrate secara besar-besaran...
300 ari lain yg kte x puasa tu, x nak celebrate gak kerr??

Sambutan Aidilfitri bagi aku daa x mcm dulu...
Dah xde mak aku yg sibuk2 buat kuih raya...
Siapkan baju raya...
Ktorang waktu kecik lu, x yah sibuk2 sgt waktu raya ni...
My mom will take care everything...
Now, nak sambut raya pun mcm nak pegi berperang...

Maybe aku pun daa besar...
Bukan lg mcm dak2 kecik..
Mungkin aku da evolve...
Masuk ke fasa aku x memerlukan celebration yg mcm ni...
Mungkin hanya selepas aku berkeluarga mungkin perasaan tu akan dtg balik...

Kpd suma org, please dun ask me "bile balik?"
or "asal x balik?"...
people have their own reason...
n some reason no need to publicize...
do u even close to me to ask crap like dat...
just a simple wish would be fine...
kalau sekadar nak mulakan bicara...

BAEKLAHHH...
aku nak mngumpul kekuatan utk pegi mandi nih..
hehehehehe

What's this?

You are currently reading Last Day Ramadhan at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...