Please Click Me

So disappointed with someone.. what a bitch... ko ingat ko DIVA?

Sunday, September 6, 2009 § 0

dis not so morning, sendawa masih bau Tom Yam + Big Apple, im feeling disappointed with someone. It's been a long time since I last marah2 n emo2. I know, it's no good nak marah2, but today it's meletop...

I've planning to go out since Wednesday, kunun nak tengok 3D Final Destination with my Saujanarian friends. Yeah, they agree nak kuar together with me, since dah lama kan ktorang x kuar sesama. So nak dijadikan cerita I bawak one of my friend pegi sekali, then my friend ni ajak friends (emphasize, plural) die yg laen. Ok, we agree. I pun xde la masalah. Die nak bawak sebatallion pun aku lagi suka.

Nak dijadikan cter, pada hari kejadian, somebody buat perangai bergedik sana sini on off on off nak pegi, x jadi, x nak kuar malam everything mmg bikin gua panass... I mean what the hell on earth ko nak gedik2 sgt mcm tu. This is my plan, if u can't stick with it, then leave us. I'm not gonna change my plan bcoz of u. Ko tu 'tag along plan' jek pun. I mean, ape sebenarnya maksud kaw? What do u want buat my plan jadi mcm tu? Kalau kaw nak melekat sangat, nak clinging everytime ngn kawan aku tu, pegi lah... I DON'T GIVE A DAMN... just respect my plan, respect my friend yg laen.

I can't stand seeing u like dat. Sebelum ni, aku sgt respek kat kaw. sane sini aku puji kaw, sampai org kate aku ni anjing yg menyalak sebelah kaw. Tp pe yg belaku arini, menampakkan the other side of u. Pastu mule la merepek kate, "mcm ni la kalau org ade jawatan" or "keburukan org jek nmpk" or crap like "ko melukakan ati aku"..

U know wut, I DON'T CARE... Kalau x nak kuar ngn aku, just throw it in front of my face, kalau x nak aku kuar ngn jantan korang tu, amik je lah, aku pun x luak ngn die. Tp please please please, respect my plan. Consider other feelin oso. Td berapa kali aku cuba compromise nak puaskan ati kaw. Dalam masa sejam sampai 3-4 kali rearrange plan sebabkan kaw. To hell with U... BITCH...

(post ni x nak tulis nama sape2, agak emo r)

BTW thnx kat someone yg sanggup dengar aku berleter tgh ari tadi.. nnt kalau nak leter, aku sanggup dengar bagi pihak kau...hehehehe

jumpak lagi...

What's this?

You are currently reading So disappointed with someone.. what a bitch... ko ingat ko DIVA? at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...