Please Click Me

'Lepak'ing and 'Bola'ing at Khaleel

Monday, September 21, 2009 § 0

Today I mmg sgt malas.. Cuti Mode. So lepak2 je lah lam bilik. Bilik lak da mcm tmpt pelupusan sampah. Bersepah semacam ja. Pagi jap gi la kemaskan. So aku da janji ngn Helen nak g makan kat Khaleel sekali ngn Well. Pastu terjumpa la Tino n Randy. Sambil makan, ktorang lepak tgk bola. M.U lawan Man City.

Game tu memang best. Sebab dua2 team sentiasa menyerang n banyak percubaan bahaya. Kekuatan team pun seimbang. United 3 kali lead score pertama Rooney pada min ke-2, then City lak kejar. Pastu dua kali lagi United lead hasil jaringan Fletcher dan dua kali gak City kejar oleh Bellamy. Pastu pada masa tambahan, pada minit ke-6 Owen menjaringkan jaringan kemenangan United. Khaleel mmg bising da time tu. Semua Anti-MU x puas hati dgn jaringan tu.


Garreth Barry dan Anderson


Pas abes MU ktorang layan Chelsea vs Tottenham Hospur lak. Game ni mmg ganas. Well kate dorg ni tgh gusti, Lane lak kate dorng tgh main Rugby.. Pape la korang. Game x berapa menarik sgt sebab bnyk sgt drama.

Malam ni ktorang x makan bnyk sgt, tp bnyk order air. Aku makan nasi goreng kampung jeh. Nasi goreng kampung Khaleel mmg sedap.

Pas abes layan bola ktorng lepak lak dpn MajuJaya, n kat sini ktorang jumpe lak Cliff n Mang. Sembang sembang sampai kol 0230. Aku mmg teringin da nak balik sebab tgh kesejukkan. Hahaha.

Pas balik, aku rase malas lak, tgk bilik berterabur camnih.. Hahaha... Xpe, esok aku swear, aku kemas punye..hehehe..

Hamster lak tgh Furball.. Merajuk la tu aku x bagi main kat luar.. hahaha..lantak ko la A'a. Nanti tuan ko balik, ko ngadu la kat die.. hehehehe

What's this?

You are currently reading 'Lepak'ing and 'Bola'ing at Khaleel at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...