Please Click Me

Crush

Tuesday, October 20, 2009 § 0

Today, after kelas Psiko...
Aku pegi PUMA...
Nak sambung wat preparation PIMPIN...
Then around 5.15pm, aku nak balik...
Tunggu bas kat depan DB (Dewan Budaya)...
Semasa menunggu tu la...
Mata aku terpandang seorang girl nih...
Sesedap mata memandang la...
Pastu ktorang masuk bas yang sama...
Aku cuba sedaya upaya buat dia pandang aku...
Dan aku concern either dia perasan aku ataupun tak...
Pastu baru aku sedar, aku ni ada crush kat budak tu...
Tengok gaya cam 1st year...
Aku pun x de la nak menggatal kat 1st year...
Tapi kalau da nak crush tu...
Crush la jugak kan...
Good News is, maksudnya sekarang aku da moved on...
Aku da ada crush balik kat random chicks...
Maybe I'm ready to start dating again...
Tunggu dan lihat la....
Hehehehe....

YZYZ, crush boy...

What's this?

You are currently reading Crush at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...