Please Click Me

PIMPIN Siswa Mode

Friday, October 23, 2009 § 0

8 hours from now...
Nak pegi Kem PIMPIN Siswa lagi...
Berbezanya kali ni...
Pesertanya adalah International...
Selalu ni dapat local...
99% adalah TBC...
Tanah Besar China...
Hopefully, PIMPIN ni akan banyak buka mata aku...
Sama macam program2 yg pernah aku masuk...
X nak la waste kan segala apa yang aku dah usahakan...
Biarlah nampak hasil...
Biarpun bertahun2 akan datang...

PIMPIN ni sebenarnya bukan hanya untuk 1st year student...
Yes peserta dari kalangan 1st year...
Tapi Urus Setia kem...
Fasi, suma bukan 1st year...
Ni lah peluang kami nak belajar banyak benda baru...
Macam mana nak organize sesuatu program...

Macam post aku sebelum ni...
Team PIMPIN dari kalangan pelbagai background...
So, inilah masanya untuk kita membaiki kelemahan diri...
Agar menjadi grown ups yang dapat menyumbang untuk masyarakat...

Setakat ni dulu...
Later pas abes PIMPIN report lagi naa...

Jumpak U Bila I Jumpak U...

YZYZ...

What's this?

You are currently reading PIMPIN Siswa Mode at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...