Please Click Me

PIMPIN Siswa Report

Friday, October 30, 2009 § 1

Aku sebenarnya malas nak menulis nih..biarlah gambar yang bercerita...
Hahahaha...
Ni la last PIMPIN Siswa sidang nih...
Thn depan ada rezeki boleh join agi...
hehehehe...
Njoy da pics uolsss....


Aku suke tgk diri sendiri. Sikit gi nak jatuh cinta... (poyo gilerr)...



Waktu nak anta barang. Ari Khamis.



Gantung Banner kat bawah pondok tu...



Nak rindu kat jambatan gantung ni, boleh x??



Sunglasses kunun, maka nak tagging tempat ja pun...



Aktiviti sementara nunggu maghrib. Kishi translate aktiviti gosok dan tepuk dalam BI..
Kishi: Rub rub rub rub rub, are you feel hootttt??
Kenneth: Man, that's sound very horny, change it...



Pembahagian amanah. Aktiviti feveret cucu2 tok wan..



Baju tu membuatkan aku nmpk gemuk...



Terpaksa jd makcik n pakcik kantin. Kalau x, berebut la dorang2 ni nak makan...



Sape entah amek gmbr ni... Malam sebelum tu x cukup tdo kot. sekali tertido, terlajak engkau..haha



Peserta + Tenaga Penggerak



Pastu jd tukang kebun lak, bawak cangkul




Ni jd DJ, select lagu.. tp ikut telinga aku...



Time ni tgh tunggu turn untuk diurut. Syima na Shahrul urut aku serentak.. Eh lupa, Haja mydin pun ada gak..hahahah



Nak siapkan tapak pesta.. hahahaha

Begitula sikit2 gmbr time kem aritu...
Nak yg lebih, cek la FB I...
Hehehe..
Bubbye....

YZYZ

What's this?

You are currently reading PIMPIN Siswa Report at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 1 Response to “PIMPIN Siswa Report”

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...