Please Click Me

Reward Time present BOTB

Sunday, October 4, 2009 § 0

Salah satu benda yang aku paling suka pada ari Jumaat adalah a day yang aku panggil sebagai Reward Day. Dis year nak namakan Reward Time lak ar sebab aku da lanjutkan tempoh berhibur tu sampai Saturday. So no more Reward Day.. Haha.. Btw, Reward Time originally started semenjak aku sekolah lagi. Kalau x silap aku since form 2, tapi aku make it official, since form 5. Da nak SPM kan, so kna la strict kat diri sendiri ckit. So dis weekend, Reward Time aku sebenarnya agak pack, memandangkan terlalu banyak kerja perlu disetel during weekdays, so x salah kot aku berhibur and berfoya lebih ckit weekend die. Haha.. Sepatutnya aku pegi Seoul Garden lu, sebagai warm up, tapi x jadi. Kalu korang follow blog aku, korang akan tahu nape. Jadi pada sebelah malam aku pergi Battle of The Band. Aku bukan follow sangat pon gigs and band2 aktiviti ni, tapi memandangkan ramai kawan aku perform malam tu, aku turun gak. Aku lak kaki karok, so kalu da event yang melibatkan nyanyi2, kena la aku turun kan. Hahah.. njoy da pix lu..




Spotted. Lane menjadi last minit back up singer. Kini baru diketahui apa aktiviti beliau sepanjang malam. Praktis rupanya...





Spotted. Khairy menyapot band Senget sebab tu Band member die





Spotted. Sharifah Amani guna baju Pimpin (perlu ke) tgk Battle of The Band kat USM





Spotted. Anne membuat apa kat belakang ya





Spotted. Menyapot Jess dan semua la...


My comments, best la jugak. Tapi sound system choi. Sangat2 choi. Personally I like Andy's band, Band dari UUM, band budak2 kecik tu and beberapa lagi ar. Tapi of course I support Fly and Atai punya band. Member beb. Dak2 senget tu pun best gak. Suke tgk muke adik Tok Wan nyanyi. X boleh blah langsung. Hahaha..

Then congratz kat Fly, sebab menang vokalis terbaik. Man, u did it. So proud of u. Bila mo belanja saya makan? Hahahahaha....

Okiey, setakat ni lu, ada sambungan nih...

YZYZ, Battle of the Band Boy...


to be continued...

What's this?

You are currently reading Reward Time present BOTB at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...