Please Click Me

Starting minggu ni tak Berapa Enak

Wednesday, October 7, 2009 § 0

Arini da ari ketiga untuk minggu ni, tapi hasilan masih belum memuaskan. Arini, banyak mistake dibuat menjadikan sehingga 3pm 7 Oktober 2009, x berapa memuaskan.

Pas abis meeting n supper semalam, sepatutnya aku dah boleh masuk tdor pada jam 1.30 pagi. Tetapi aku dengan baiknya menemani Mark bercerita tentang probs beliau. Dia seperti ada permasalahan yang besar, so aku dengar la segala masalah beliau. Sambil2 tu, aku wat report lab aku. So bergerak la sikit report aku.

Then aku tdor at 3am, malangnya aku ni walau macam mana ngantok sekalipun, aku susah nak terlelap. pusin2 la aku kat atas katil Mark cuba nak tdor. yang aku ingat pas 4am kot baru aku tertidor sebab waktu tu Mark baru siap iron baju F1 die and aku sempat toleh jam. Aku cuba nak tdor, tapi biasanya kalau tdur kat bilik Mark memang macam tdur kat Moscow. Dia bukak kipas laju sangat dan aku x nak kongsi selimut. Pusin2 lagi la aku menahan kesejukkan.

Pas bangun dalam kol 8am, aku balik bilik and bersiap2, mandi sume. Pastu g breakfast. Da ujung2 sem ni malas da aku nak p kelas. biar laa... aku baca la note Fizik jap. Abes la jugak satu chap. Pastu aku kne ganti balik tdur ku yg x berkualiti semalam. Takin nap sampai kol 1 den bersiap2 sebab nak masuk lab FYP.

Nak dijadikan cerita, aku g Puma lu sebab nak cek Pelaka SPeRM masih ade ke tak. Sekali, naaahhhh.... Tersembang lak kat ofis sambil melantak kuih raye. Jimat belanja lunch aku kekenyangan makan kuih raya. Pas tu dalam 2.45pm aku gerak la ke skul. Sekali da sampai skul n da masuk lab, aku teringat satu set kunci loker aku x bawak. hampeh tol la.... x dan la nak wat experiment. So aku balik n kalau aku da balik, memang susah ckit aku nak kuar. So sekarang sambil taip blog ni aku ingat aku nak wat tutorial la. Biar mantap ckit markah quiz ZCA aku nnt. hehehehe.... Tu arr.. da kol 3 lebih, tapi hasil masih belum memuaskan..

Arap2 esok aku dapat produce something yg memuaskan. BTW, rasenya malam ni mcm nak p trim rambut. tgk la kalu rajin...

Jumpak U bila I jumpak U...

YZYZ...

What's this?

You are currently reading Starting minggu ni tak Berapa Enak at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...