Please Click Me

Crapping at Midnite (dah macam pagi da nih)

Friday, November 13, 2009 § 0

Pagi2 ni aku rasa macam nak crapping...
Aku baru siap buat planning apa nak buat tomorrow...
None of it involving my friends...
Sebab sekarang aku tgh kesikitan duit...
Duit memang bagi influences yang besar buat aku...
Tanpa duit susah untuk aku bergerak...
Aku memang suka spending...
Kat mana2 yang aku rasa aku suka...
Ni memang kelemahan aku...
Tapi tolong jangan ambil kesempatan terhadap kelemahan aku...

Malam ni, facebooking ngan Nana...
Minah senget tu da nak balik Batu Pahat dah...
Dah lam bas pun...
Tiba2 aku rase rindu kat Kluang...
A simple town with simple probs...
Kat Kluang aku concern kat LI aku jek...
Dengan duit yang sikit, pandai2 la aku idup...
Kadang sehari belanja kurang dari RM5...
Nak jimat punya pasal...
Tapi aku tetap bergerak...
Sebab kat Kluang, segalanya menjadi simple...

Kat Kluang gak, aku x mementingkan soal relationship aku...
Walaupun waktu LI tu, aku ada satu Weird Enormous Crush kat somebody in USM...
Agak sukar buat aku, tapi Kluang menjadikan segalanya menjadi simple...
Aku x jumpa crush aku, so xde direct contact, aku boleh control...
Aku pun x yah susah2 fikir tentang nak cari bini dah...
Simple sangat...

Kluang gak menjadikan aku lebih simple and organized...
Bila da merasa sendiri mcm mana kerja, baru aku sedar beberapa ground rules...
Weekend memang aku x akan kacau dengan kerja...
Biarlah aku berabis pada ofis hour...
Dan kalau aku perlukan OT, OT je la waktu malam...
But weekend?...
No No No...

Aku rasa tu ja lah kot...
Post ni patotnya nama dia something2 Kluang...
Tapi biorlah...
Blog aku, sukati aku la...
Hahaha...

YZYZ...

I'm definitely NOT a Kluang Boy

What's this?

You are currently reading Crapping at Midnite (dah macam pagi da nih) at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...