Please Click Me

Post Memohon Maaf Secara Terbuka Kerana Emo dalam Blog dan FB

Friday, November 20, 2009 § 0

Kepada sesiapa yang terlibat, aku nak minta maaf kerana beberapa hari nih, aku agak emo, moody, sarcastic dan kadang kala a lil bit annoyed.
Terima kasih kepada Abang Azhar, Flavian n Liana (UKM) sebab menegur profile picture aku. Aku akan tukar dalam arinih.
Minta maaf kepada semua orang, sebab terlepas emosi secara membatukan diri.
Aku betul2 perlu untuk membatukan diri. Kalau x, kerja aku akan terbengkalai.
Segala menjadi semakin baik dalam hidup aku arini dan aku akui, minggu ni merupakan minggu yang paling intense sepanjang aku menjadi 3rd year student.

Serangan daripada pelbagai sudut.
1. Financial Probs
2. Dah semakin dekat dengan cuti
3. Tekanan projek dan kerja
4. Serangan peribadi dan personaliti aku
5. Annoyed dengan sikap sesetengah orang
6. Family matter

So kepada semua kawan2 aku, x kira:
1. Family
2. The Andreans
3. PUMA people
4. FB n Blog followers
4. dan siapa-siapa yang ada direct contact ngan aku

Aku menganggap segala yang berlaku sebab dari kelemahan dan kebodohan sendiri. Aku sendiri yang patut disalahkan. So, aku dah sedikit demi sedikit jadi neutral balik, kembali kepada Syahmi yang Ceria. Segala benda bergerak terlalu pantas.

Once again, minta maaf dan minta maaf. Korang semua penting dalam idup aku... X mau dah nak sarcastic and emo and moody. Nak ceria2 jah... Thanks korang. I learn something daripada minggu yang paling menekankan ini...

Last sekali, maybe segalanya dah x akan jadi mcm dulu, but at least I have gut to fix it...
Thanks kepada sesiapa yang sudi membaca...

Bubbye, YZYZ...

What's this?

You are currently reading Post Memohon Maaf Secara Terbuka Kerana Emo dalam Blog dan FB at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...