Please Click Me

Stick A Fork, I Am Done

Thursday, November 12, 2009 § 0

Sekarang baru ja 4jam 45minit selepas aku abis last paper aku. Paper psiko kesihatan. Sekarang duk guling2 kat PUMA. Intention nak datang sini sebab nak settle peserta colloquium Rukun Negara. Sekali, siap boleh lunch lagi kat sini. Kerja aku dah siap. Aku nak gi tengok 2012, tapi aku xda duit. So terpaksa duk senyap2 ja sekarang nih. Lam wallet aku ada RM1 ja lagi untuk dibelanja. Konfiden sangat aku akan dapat duit dalam minggu ni, sekali aku perabis camtu ja duit yg ada... bak kata orang dulu-dulu, mendengar guruh di langit, air di tempayan dituang. Camtu la situasi aku sekarang.

Peserta colloquium da settle, tinggal nak taip ja lagi. Esok nak pi print then petang sok before ofis hour abes kena pi HEP anta kat Mr. Marimuthu. Thanks kat family sebab support colloquium ni and nak pegi secara berjemaah. Jangan korang tarik diri last minit dah lah. Nangis aku nak cari ganti nanti.

Aku dah start rasa kebosanan sebab exam da abes. Tapi bila kenang balik, Lab aku x setel lagi, RUkun Negara and SPeRM masih banyak keja nak kena buat, aku mmg kena rest dulu arini dan besok start membusykan diri balik.

Bila kenang balik suma aktiviti yang aku buat, aku dapat katakan, aku bukan pandai sangat buat kerja. Idea yang aku bagi pun kadang2 x fresh atau kurang power. Tapi aku suka dengan komitmen diri aku sendiri. Dalam berkawan pun, aku akan pastikan aku akan sentiasa available untuk kawan aku. Camtu gak ngn aktiviti2 kat USM nih. Aku try untuk available kan diri aku walau sebuk cane sekalipun. Cuma satu ja yang biasanya akan holds me back. DUIT. No Money, No Mood.

Rasanya sampai kat sini ja lah. Aku nak balik bilik. Aku nak rest cukup2 lu, before aku start ngn Lab, SPeRM n Rukun Negara balik..

Haha...

YZYZ...

Resty Rest Boy...

What's this?

You are currently reading Stick A Fork, I Am Done at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...