Please Click Me

Bila Dua Sekretariat Bergabung: Sumpah Seranah

Thursday, December 31, 2009 § 0

Sekretariat Pencegahan Rasuah + Sekretariat Rukun Negara = Sumpah Seranah

Tu ahhh...
Idea untuk menggabungkan sekretariat memandangkan org2 SPeRM juga adalah orang2 SRN. Harap idea untuk menggabungkan dua sekretariat ini akan memberi keuntungan kedua2 pihak. Tu ahhh...

Tapi yang letihnya adalah sesiapa yang terlibat dengan dua2 bahagian laa... Kejap lari ke situ, kejap lari ke sini. Tu ahhh...
Anyway, ni post and cerita terakhir. Malas da aku nak taip. Korang tengok je la... Hahaha...
















Tu ahhhh... sekian saja Countdown New year aku. aku membagi korang 10 buah cerita. Best x??? hahaha...


What's this?

You are currently reading Bila Dua Sekretariat Bergabung: Sumpah Seranah at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...