Please Click Me

Budak Gemuk

Tuesday, December 8, 2009 § 0


AKU DAH MAKIN GEMUKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........................

Arini aku nak pi trim rambut, pastu Matt baru abes lab. Jadi aku temankan beliau pusin2. Dia tgh tensen sebab bnyk kerja lam lab.

1st round - Char Koey Teow kat tepi Avon
2nd round - Pizza Hut

Pastu pergi la Tesco. Sekali aku timbang,,naaahhh... 84.4 kg. Waktu Convex bulan Julai aritu baru 73kg. Dalam masa 6bulan aku naik lebih dari 10kg. Ni aku tunjuk beberapa gambar aku dulu2 n gambar aku sekarang...

Dulu


Ni time matrix. Masa besday aku..waktu ni memang kurus gila2... tgk la body masing2...



Ni lak waktu before puasa second year aku... Baju nih size M, tapi sgt kecik. Kecik sampai tahap Fahmi Mantan YDP Tekun tu pun guna baju size nih



Ni lak waktu delegasi PERKASA melawat UKM. Time ni aku jadi YDP lagi. Berat pun agak2 ringan ja kot...


Tapi sekarangggg............


Ni lepas melantak Seoul Garden ngn Ezzah and the gang. Perut time tu cover guna jacket. 1st time aku kenyang smpi gelak pun aku x dapat. Memang sgt full time nih



Ni lak baru2 ni jeh. Time ktorang outing kat Kek Lok Si. Fokus kat pewot aku.

Huh... nampaknya aku kena jaga makan minum aku pasnih. Jangan ajak aku makan yg bukan2 lagi..aku kena kuruskan badan. Huhuhu... Sebulan dua kali ja aku boleh makan tahap melantak anak gajah..

Huhuhu..

Bubbyeee..

YZYZ...

Gemuk-Boy...

What's this?

You are currently reading Budak Gemuk at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...