Please Click Me

Cam Meriah je

Tuesday, December 22, 2009 § 0

Now suppose result out already. Tapi xtau pasal apa, x out2 lagi.. hahaha..
Pastu dengar budak2 lam FB tgh bising2 sebab result x kuar lagi...
Hahah..
Cam meriah lak...
Pastu siap nak wat alliance kalau result x kuar gak..
Haha..
Alliance nak undi PMI...
Actually alliance tu very cynical terhadap kebanyakkan student USM yang cetek penilaian...
Result lambat kuar, bukan salah MPP...
Tapi nak jugak kata MPP yang bersalah...
Kepada sesiapa yang betul2 memahami intention aku...
Post itu sememangnya sesuatu yang sinis...
Better aku explain siap2...
Kang jadi cam kes Elfa aritu...
X pasai2 komen aku masuk lam blog minah tu...
Kepada student2 yang asyik nak salahkan MPP n USM...
Nilai dulu diri anda...
Baru nak nilai segala keburukkan di sekeliling...
Sentiasa la berendah diri...
Walaupun kita sememangnya bijak dan pandai...
MPP dan orang yang wat result tu pun manusia...
Cuba letakkan diri anda di tempat mereka seketika...
Dan nilai balik apa yang anda labelkan...
Tapi kalau da memang hampeh, nak wat canekan..
Kite bising2 kat sana sini pun...
Tanpa tindakan yang wajar dan bertamadun...
X guna gak kan...
Cakap je lebih..
Komplen je lebih...
Tapi hasil...
Air liur selaut...

Hahaha...
Okey..
Saja nak capping tengah2 malam nih..
hahaha...
Okiey bubbye...
Aku nak kumpul alliance nak kutuk MPP lagi nih..
hahaha...
Sengal tak...

Kepada Yaya, aku memang saje nak letak nama kau sebagai alliance aku.. Hahaha... xde niat pape ekkk..hehehe... aku tau ko orang yang mcm mana n ko tau apa yang ko bawak.. ahhaha..kalau ramai manusia cam Yaya kat USM ni kan best.. ni yang bersepah yang reti nak komplen jek..hahah...tapi kan Yaya, kalau kite betol2 nak wat alliance pun okey gak..alliance kaki shopping..hahaha.. pun boleyh..

(kepada MPP, fahami intention aku before judge ape yang aku tulis....hahahaha)


YZYZ

gossip boy..hahaha

What's this?

You are currently reading Cam Meriah je at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...