Please Click Me

A Dull Starting

Thursday, December 31, 2009 § 0

Starting my new sem and new sidang kononnya nak bersara. Memang sepatutnya begitu. Tapi dis bersara crap menjadikan aku cepat berasa bosan. Segalanya bosan. Aku x boleh duduk diam. Ada ja benda yang aku nak buat. Memang permulaan sem ketika itu memang agak dull. Tapi aku ada juga melakukan beberapa aktiviti pengisian. Aktiviti utama haruslah karok. Time tu aku aktof karok dengan Nad. Ni gambar Minah tu



Minah ni pas abes kerja mesti ajak aku pi Karok n aku layan je la. Nyanyi nyanyi nyanyi. Since xda apa yang nak dibuat kan. Karok ngn minah ni memang best sebab perangai dia sempoi. Tu ahhh...

Di samping karok ngn minah senget tu, aku selalu la j
ugak menyibukkan diri aku kat dalam bilik gerakan PPSL Tekun. Bosan la katakan. Dok dalam bilik tu, bukan buat apa, gossip n nyanyi... Jadi penghibur kat PPSL kat dalam tu. Sepanjang MSL tu, sempat la jugak ktowang buat aktiviti bertogether-gether seperti makan ramai2 n tgk wayang. Kat bawah ni ada sikit gambar kenangan time tu. Nak tau cta selanjutnya, tgk la facebook aku. Tu ahhh...







Dalam beberapa minggu ni, hidup still lagi simple. Still lagi macam (macam lah) normal. Dan sekali sekali mesti aku akan teringat balik, time2 aku kat Kluang. Pebenda la yang aku buat pada waktu yang sama if aku still kat Kluang. Gtuuu...

Anyway, harap dpt la hang out mcm ni lagi next time...

Tu ahhh...

Cter ni da abesss...

Next Channel...

Next Change: War Declared

What's this?

You are currently reading A Dull Starting at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...