Please Click Me

How much Have I Change

Friday, December 25, 2009 § 0

Just now aku baru ja check one of my Secondary School's friend's FB. Suddenly aku rasa macam miss my school already. Raise up in a not so rural area (x la rural sgt I guess) dan sebagai orang luar (means not a local) doesn't gimme a right utk lupakan tempat tersebut. Tempat tersebut adalah Saratok...

Betol ka x tok adalah Saratok.. Aku google jak oiii..hahahah


Aku dulu sekolah kat SMK (BM) Saratok. Bawah ni logo sekolah aku dulu:



Logo sekolah kebanggan aku dulu..hahah

Aku lihat kawan2 sesekolah aku dulu. Merata2 tempat dorang sekarang. Yang paling jauh aku dengar da sampai New Zealand. Yang lain merata2 kat Malaysia. Ada masuk IPTA mcm aku. Ada yang masuk IPTS, ada kolej dan ada juga yang da kerja. Kawen n jaga anak aku x pasti. Mungki ada juga kot. Wallahualam...

The point is. I always wanna go back to that place and collect my childhood and teenage memories there. Ada orang dibesarkan kat luar negara, ada dalam negara ja, ada yang kat bandar, ada yang kat kampung, tapi itu x membezakan kita. To be honest aku rindu nak kembali ke situ. I'm guessing, Saratok is a little town with little problems. Dapat jugak aku berjimat kat ctu. Eheheh..

I'm curious apa da jadi kat town tu. Apa the newest story yang berlaku. Apa development yang ada. So hopefully, dapat la somebody update me apa yang da berlaku. InsyaAllah, kalau aku balik Sarawak, aku nak try untuk masuk jalan2 kejap kat Saratok, to see what had change to that little place.





Gambar kelas form 4 if I'm not mistaken.... Berjaya dah ktk orang suma owh.. Bangga aku.. ahaha.. We're probably the best batch ever..haha..both academik and extra curricular..



Bubbye....

YZYZ..



What's this?

You are currently reading How much Have I Change at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...