Please Click Me

Typical Ending

Thursday, December 31, 2009 § 0

Usually dah aher2 thn mcm ni, most people akan write tntg apa yang da berlaku sepanjang idup dorang selama setahun nih. Hahaha.. At 1st aku pun nak buat mcm tu jugak, tp mcm cliche la plak.. So aku dpt idea (somehow still cliche la jugak). Waktu kecik2 lu aku suka tgk satu rancangan kat TV3 every new year eve. Nama rancangan tu Jendela 19** (ikut thn apa ketika itu). Memang menarik sebab kita refresh apa berlaku kat dunia sepanjang thn. Aku ingat nak wat camtu gak.. aku akan pilih beberapa significant event happens in my life thn nih, then aku akan post.. tu ahhh... tunggu ja la aku nak post apa, n aku akan reveal beberapa perkara la....

So kepada gossip girl, tunggu aku reveal everything.. haha

Tu ahhh...

What's this?

You are currently reading Typical Ending at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...