Please Click Me

Weekend at CAK

Thursday, December 31, 2009 § 0





Pembantu Urus Setia. Tu ahhh. Gelaran yang aku pegang untuk 4 siri Kem PIMPIN Siswa. Weekend2 jek ada la muka kitorang kat Sungai Siput tu. Selama 4 minggu lak tuh. Choi la kalau ada peserta merungut terpaksa sacrificed weekend dorang sebab pergi PIMPIN. Ktorang ni sebulan kat ctu, x bising pun. Tu tak termasuk budak2 yang pergi Pilot dan TOT lagi.

Jadi P.U PIMPIN memang sangat best, apatah lagi kalau Team tu sangat kuat dan sangat best. Aku bersyukur sangat kerana masuk Team Tok Wan dan dapat pergi PIMPIN Siswa.

Aku kalau nak bagi kredit kat sorang2 memang letih. Tapi thanks sgt kat uolsss...

Experience paling best time kat Kem ni, hmmm banyak sgt la kot...

Durian
Hantu
Rounders
Bas terbalik
Terlajak tido
PUGK, KUGK dan TKKGK

Kepada peserta daripada CAK, hehe, koranga memang sangat beruntung kerana Kem tu sangat best. Daripada Ketua Urus Setia sampailah Pemandu Van. Team ini sangat mementingkan kerjasama semua pihak dan paling best kalau punggah barang, kami main baling-baling jek. Eheee....

Tu ahhh..

Actually cerita Pimpin ni aku dah post. Kalau korang rajin, cari la ekh dalam post2 terdahulu

Tu ahhh...

Next Change : BROing is just like a pill








What's this?

You are currently reading Weekend at CAK at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...