Please Click Me

Main Puas-puas

Friday, January 8, 2010 § 6

Hidup ni bukan lah sentiasa suatu pertandingan...
Tak kira lah ko kaya ka...
Ko banyak kawan ka...
Ko berkuasa ka...
GF/BF korang cantik/hensem ka...
Semua tu sekejap ja...

So kalau tengah kaya...
Biarlah idup macam orang kaya...
Duit tu eventually akan abis jugak...
So better to use it wisely...

So kalau tengah hot di kalangan kawan2...
Berseronoklah dengan mereka...
Dorang tu pun sekejap ja...
Dah jumpa orang lain, blah la dorang...
So sebelum dorang blah, njoy lu puas2 ngn dorang...
Kalau da rasa friendship tu da x best...
Angkat kaki la...
Bullshit la kalau orang kata friends forever...
Mangkuk enam belas tingkat bergoyang pada skala richter 9.80 la kalau korang kata ada friends forever...

Kalau tengah ada kuasa...
Memerintah la dengan sepuas-puasnya...
Nanti ko akan jatuh atau digulingkan jugak...
Daripada jatuh n digulingkan pastu x da apa2...
Better memerintah secara puas2 dulu...

Kalau ko rasa kapel ko tu sangat hot...
Gunakan jugak puas2...
Gunakan untuk kasi jeles orang lain...
Tayang sana sini...
Pastu henjut puas2...
Biar bagi geleber...
Karang dorang2 tu da x lawa...
So time lawa2 ni la main betul2...
Time ketat2 ni la henjut puas2...
Kalau yang pompuan lak...
Time 'adik' balak korang tengah keras cam kayu ni la time korang nak hentam baik2...
Karang kalau dah layu sebab main ngan bohsia mana ntah, baru korang nyesal...
Time tu lalok da nak cari batang baru...

So kesimpulannya, waktu ni la korang nak main puas2...
Pedulik hapa...
Nanti benda yang kita preserve tu ilang gak...
Daripada dia ilang mcm tu, better kita main puas2 kan...

YZYZ...

Sarcastic-boy...

What's this?

You are currently reading Main Puas-puas at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 6 Response to “Main Puas-puas”

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...