Please Click Me

Setiap Kesedihan Ada Kegembiraan

Wednesday, January 6, 2010 § 0

Aku agak gembira hari ini. Tapi kebanyakkan orang2 di sekeliling aku still lagi bersama dengan masalah mereka. Ada yang nampak masalah mereka. Ada yang menyembunyikan. Aku tak kisah. Tapi bagi aku, hari ini ku agak happy. Setelah sebulan lebih aku struggle dengan pelbagai masalah aku, hari ini step by step everything's getting easy. Alhamdulillah. Tapi aku tak boleh terlalu gembira sebab setiap kegembiraan pasti juga ada kesedihan. Biarlah aku bergembira lite2 je dulu buat masa sekarang.

Anyway kepada orang2 di sekitar aku, tak kira apa masalah korang, hadapilah dengan tabah. I've been through a tough times and I really hope mereka2 pun boleh jugak. Masalah mereka tak kira lah masalah kerja, relationship, financial, family, persatuan etc.

Aku tak mandi agi nih dari siang tadi. So nak rest2 jap... Tu ahhh tapi still ada kerja nak kena setel lu... Tu ahhh...

BTW

YZYZ...

What's this?

You are currently reading Setiap Kesedihan Ada Kegembiraan at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...