Please Click Me

6 jam 16 minit 26 saat

Sunday, February 21, 2010 § 0

24 jam lepas, baru ja selesai projek teater monolog 6 jam tanpa henti, projek Sekretariat Pencegahan Rasuah, USM. Rekod ni akan masuk the Malaysia Book of Records.

Walaupun dah lepas 6 jam, tp still aku rasa ada unfinished business. Semalam lepas abes je kemas2 Dewan Budaya, aku naik kereta dengan Khairy, nak anta barang2 suma. Kami gi lah ke Sungai Nibong kat umah Abang Mursyid, then ke Green Lane. Sepanjang perjalanan tu aku cuba gali apa benda yang aku rasa x siap2 lagi tentang projek nih.

Banyak benda yang aku rasa x lengkap atau x siap tentang projek nih...


Pertama: Aku x perform 100%.
Walaupun kejayaan sesuatu projek tu hanyalah 30% tetapi usaha aku adalah 100%, aku adalah lebih berbangga jika dibandingkan dengan kejayaan projek sehingga 50% tetapi usaha aku hanyalah 70%... Bukan kejayaan projek menjadi penanda aras aku selama ini, tetapi usaha yang aku lakukan. Jika review selama aku terlibat dengan dunia pemprojekan di USM, inilah kali pertama rasanya aku tak all out. Banyak sebenarnya faktor kenapa aku tak all out. Faktor terbesar kurang sesuai diceritakan di sini, tapi biarlah hanya orang2 yang terlibat dan betol2 concern tentang aku ja yg tau.

Selain tu, aku nak ucap Tahniah kepada team Teater Monolog 6 Jam Tanpa Henti, terutamanya pelakon dan pengarah, Abang Azhar dan Abang Mursyid. Abang Azhar merupakan antara guru2 aku kat USM selain Tok Wan dan beberapa orang lagi.

Selesai dah Teater Monolog 6 Jam Tanpa Henti nih, aku nak fokus kat FYP aku then hanya tunggu arahan dari Chick je untuk projek Forum Bersama Pemimpin.

6 Jam, 16 Minit, 26 Saat...

TQ...

YZYZ...

What's this?

You are currently reading 6 jam 16 minit 26 saat at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...