Please Click Me

GOSSIP

Wednesday, March 24, 2010 § 2

Uhhhh....
Da lama x dengar gossip tentang diriku...
Sepanjang tiga tahun aku dok lam USM, x pernah aku kering kena gossip...
Macam2 gossip aku da dengar...

Aku ni ada simpan jantan laaa...
Aku ni dok berkepit ngan pompuan laaa...
Aku selalu masuk club laaa...
Aku taste kat orang tu, orang ni laaa...
Aku pernah main ngan orang tu, orang ni laaa...
Dan baru je jap tadi, aku dengar da gossip terbaru tentang aku...
Hahaha...
Best dengar gossip tentang diri sendiri...

Aku gi brunch ngan seseorang ari nih, biarlah kita gelar Mr. RnD (haha, sgt obvious la initial ko). haha...
Pastu dia tanya, aku kapel ngan siapa sekarang...
Aku x jawab, sebab soalan tu sangat complicaed untuk dijawab...
Aku tanya la dari mana dia dapat sumber....
Pastu dia kata, dia tu simpan banyak sumber...
Gtuuu...
Meleps uolsss...

Pastu, kami main teka-teki sapa kah suspek mereka...
Rupanya dorang nih ada dua suspek, siapakah kapel aku...
Hahaha...

Saspek Pertama:

Jantina: Perempuan
IPT: USM
Batch kemasukan: 2007/2008
Desa: N/A
Skul: Fizik
Status Kerapatan Ngan Aku: 5 bintang
Status Berkepit Ngan Aku: 5 bintang



Suspek Kedua:

Jantina: Lelaki
IPT: USM
Batch Kemasukan: N/A
Desa: Desa dalam kot
Skul: N/A
Status Kerapatan Ngan Aku: 5 bintang
Status Berkepit Ngan Aku: 5 bintang


Informer Kedua (selain Mr. RnD):

Jantina: Lelaki
IPT: USM
Batch Kemasukan: 2007/2008
Desa: Tekun
Skul: N/A
Status Kerapatan Ngan Aku: Dulu 5 Bintang
Staus Berkepit Ngan Aku: N/A



So kepada sesiapa yang ada maklumat lain, sila gtau aku ekkk... Aku nak solve mystery nih. Dalam diam-diam, rupanya ada lagi gossip tentang aku nih. Ingat budak2 second year sekarang da ambik alih tampuk keGOSSIPan kat USM nih...

Hahaha...

Kepada Mr. RnD yang membaca blog aku secara senyap, sila lah kemukakan lebih banyak maklumat kat aku yeeeeee... Hahaha..

YZYZ...

Gossip-Boy...

Bubbyeeee....

What's this?

You are currently reading GOSSIP at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 2 Response to “GOSSIP”

  • DIVA says:

    hahhahahaahha~ lek syami~yang HOT mmg akan sentiasa dibahankan okay~ so, bertabahlah..... anak ikan kuh!!! opppsss!!! off-record plissss!!!! ^__<

  • Syahmi says:

    uuhhh... Hahah..
    I suke la mak kalau bnyk gossip tntg I..
    UUhhh...
    Hahaha..

    Lupa lak, rambut I kan sama mcm rambut anak ikan Mak yg dulu2..haha

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...