Please Click Me

Misteri Makin Jelas

Monday, March 1, 2010 § 0

I dun what's goin on with my friendship's system...
kadang up, kadang down...
I understand, bak kata orang tua dulu-dulu...
Hidup macam roda, kadang kat atas kadang kat bawah...
Aku pun da rasa macam mana sakitnya kat bawah...
Aku pun da rasa jugak, macam mana bahagianya kat atas...

Tapi apa yang berlaku kat sekitar aku buat aku jadi bingung jap...
Perlu ke aku nak concern tentang semua nih...
Memang perlu...
Perlu ke aku nak give a damn tntg semua ni...
Memang perlu jugak...

Tapi kadang aku go on dengan cara aku...
Like I care...
Aku x kesah pun idop mati korang macam mana...
Sama macam korang x pernah kesah idop mati aku...
Tapi for a sake of fun...
We still doing this...
Bak kata aku dalam post aku sebelum-sebelum nih...
Main Puas-Puas...

Aku x pernah nak setuju yang sesuatu tu akan kekal the way it was...
Benda tu akan berubah jugak suatu ari nanti...
Whether we like it or not...
Aku belajar untuk menerima kenyataan itu...
Sebab tu aku selalu cakap

ADA AKU KESAH???

PEDULIK HAPA AKU...

LIKE I CARE...


AKu da penat mendahulukan orang lain daripada kepentingan sendiri...
Aku pun nak merasa gak jadi selfish...
Tapi bila orang meluah masalah kat aku...
Aku jadi tak sanggup untuk menjadi selfish...
Aku akan tolong dengar korang bebel...
Biarpun time tu aku tengah ngantok ke...
Busy ke...
Ape ke...
Sebab aku sanggup demi kawan-kawan aku...
Aku percaya yang korang da banyak berbakti kat aku...
So inilah masanya aku nak balas balik...

Tapi kalau korang nak repay aku dengan cara korang...
AKU X KESAH...
Aku belajar untuk membiarkan sesuatu itu pergi...
Walaupun sakit ati dan perasaan...

Sebab aku dah...

MAIN PUAS-PUAS.
..

YZYZ...

What's this?

You are currently reading Misteri Makin Jelas at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...