Please Click Me

Setem: Rugi x tgk kat wayang

Saturday, March 20, 2010 § 0

Tiba2 aku rasa menyesal. Sebabnya aku x tengok cter SETEM kat cinema. Kalau aku tau cter tu best, sumpah aku tengok kat wayang. Da la aku tengok yang download punye, aku amik lak, 2, 3 bulan yang silam. Arini baru ada masa nak tengok. Rugi sangat2...

Filem tu membuatkan aku rasa bangga ngan filem tempatan. Takde la macam cter JALANG yang memang jalang tu.. Hampeh.. Sampai sekarang kot aku anti ngn cter tu..

Cter SETEM tu dah la very the 1Malaysia, pelakon dia plak x yah bersungguh2 nak wat lawak, tp tetap menjadik... Haha...

Kredit ar kat Afdlin n Sathyia.. Sathyia tu walaupun da lama berlakon, tapi tetap still maintain lawak dia lam cter tu... Hahaha...

Anyway, pasnih kalau kuar je lagi filem Melayu kat Cinema, konfirm aku akan tengok. Cuma aku x sempat nak tengok Adnan Sempit ari tu... Orang kata memang best cter tu.. Syukur gak la dpt tgk Niyang Rapik kat cinema...

Pahal tetiba aku sgt patriotik nih...
Support filem Malaysia..
Hahaha...

Congrats kat produksi SETEM...
Hehehe..

YZYZ,,,

What's this?

You are currently reading Setem: Rugi x tgk kat wayang at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...