Please Click Me

Tidur Yang Panjang...

Wednesday, March 24, 2010 § 2

Uhhh...
Sekarang da macam jarang nak update blog... pekata arini aku start balik update blog aku, ala2 yang aku buat mcm dulu2.. cerita segala pe yg berlaku lam idop aku.. Cliche pun cliche laa.. Haha.. Blog aku, sukati aku laaa... Hahaha...

Malam semalam aku nightmare...
AKu x tau kenapa.. Setiap kali aku nak tdo, aku akan terkejut... Setiap kali aku nak mimpi, aku akan terkejut... Aku akan terkejut kadang sebab nafas putus... Kadang aku terkejut sebab macam ada benda perhati aku tdo... Pastu aku jadi rimas dan badan akan lenguh... Dekat2 nak subuh, aku rasa sangat letih, tapi xde peluh pun... Semalam gak, waktu tdo, aku rasa sangat sedih... AKu rasa macam nak menangis... Tapi tak tahu kenapa... Rasa nak menangis dan bila aku start nak tertido, aku akan terkejut... Aku jadi bingung sangat semalam... Aku dapat rasa macam ada benda dok ikut aku je semalam... Pastu boleh plak aku rasa macam ada benda angkat badan aku suruh aku tidur duduk... Pelik... Huhuhu...

Tapi biarlah, aku x kesah. Aku nak rest betol2 ari ni, then nak elakkan aku dapat benda2 yang aku dapat semalam... Huhuhu...

Tu la pe benda yang berlaku time aku tdo semalam...
Huhuhu...

YZYZ...

What's this?

You are currently reading Tidur Yang Panjang... at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 2 Response to “Tidur Yang Panjang...”

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...