Please Click Me

Bengang

Tuesday, April 20, 2010 § 0

Aku sebenarnya agak bengang lebih kurang 8 jam yang lepas. Pandai2 korang la nak kira jam berapa. Tapi bila balik bilik, ada member aku nak dengar aku membebel walaupun hanya through YM. Thanks kepada member tersebut. Ko membuatkan aku melihat masalah yang aku bengangkan tu jadi ridiculous dan nampak remeh temeh je. Thanks sangat kat ko. Susah sebenarnya nak jumpa member yang tahan dengar member sendiri membebel.

Aku sendiri kalau nak kira, aku boleh tahan la jugak nak dengar orang membebel tentang masalah dia kat aku. Tapi aku tak tahan kalo asyik dengar benda yang sama. Aku bosan jugak nak dengar, tapi lantak la kan.

Apa sebab aku bengang, biarlah dirahsiakan, but if u care enough, u'll ask me myself. Tak perlu nak mengheboh kat blog bagai kan. Publisiti murahan sangat kan...

Anyway, arini aku belajar ZCT 104, Modern Physics. Ni paper 1st year (level 100), tapi aku terpaksa amek sebab keperluan aku untuk berijazah. Paper ni memang aku study gila babi sebab xmoh sejarah paper ZCA 101 aku berulang. Da la paper 4 units, boleh plak aku fail. Tak pasal2 aku kena repeat sem nih.

BTW, aku rasa aku boleh dah get use dengan segala equation n formula (cross finger).

Lepas subuh ni, aku nak mandi, bersiap, gi breakfast, then nak tdo jap. Pastu aku nak study KAT 341 lak, Pollution and Environmental Chemistry.

Baeklah, takat ni la dulu... X elok bengang2, kang negative energy cepat trap dalam badan. So kena la sentiasa bersangka baek dan kepada manusia2 di sekeliling, tolong la jangan sakitkan ati aku... Gtu...

Hahah..

YZYZ...

[post kali ni xde pic la plak kan]... haha

What's this?

You are currently reading Bengang at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...