Please Click Me

Cabaran Baru: Puasa Sunat

Thursday, April 8, 2010 § 2


Arini, seperti biasa, aku meneruskan misi aku dalam minggu ini...
Aku rasa cabaran pertama aku, which is MASUK SEMUA KELAS tu, da macam impossible je...
Xpe, aku ada beberapa cabaran lain...
Karok dan Wayang da macam berjaya diconquer...
Kurangkan makan plak da hampir2 dalam tangan...
Cuma arinih aku terkalah ckit kat cabaran MENOLAK MAKAN LEWAT MALAM...

Well, arinih aku bangun agak lewat sikit. Dalam kol 1.30pm kot... Sah2 la aku x pergi da kelas. So aku poskan dokumen2 SPR dan jugak DVD. So salah satu elemen dalam cabaran aku tu da berjaya ditolak tepi. Then I'm having my late lunch at 4 p.m, makan nasi goren ayam Kak Nor. Pastu balik bilik online jap dan tengok2 laptop. Then malam around 11.30 p.m aku ajak Bazilah kuar makan pecal lele sebab dia da janji da the day before dat. Pastu Shafiq join,Solihin lak, then Nik Hussein ngan Wafi pun join sekali. So aku termakan lewat malam. Boleh plak pastu aku terbeli Fries kat McD. Hmmm... So tiba2 datang idea aku, pasnih aku nak puasa...

Yeah... aku nak puasa...
Berjayakah aku?.. Hahah...

Sebelum tu nak update perbelanjaan aku...
Pecel ayam n McD tu aku masukkan lam perbelanjaan semalam arrr...

BUKU DAFTAR PERBELANJAAN
Fotostat Log Book = RM 0.90
Nasi Goreng Aya Kak Nor = RM 3.00
Teh Ais = RM 0.80
Reload Maxis = RM 5.00
Pecal Ayam = RM 5.00
Teh O Ais = RM 1.20
Fries McD = RM 3.80



Fries kontroversi... Hahaha... Time nak beli tu, terspeaking lak kat worker McD tu... Haha


(-) Wafi Belanja = RM 0.20
TOTAL = RM 19.50

Hadoiiiyyy.....
Macam mana la aku nak berjimat nih...
Daddy, tolon anak mu...
Duit da nak abes...
huhuhuhu...

Baeklah...

YZYZ...

What's this?

You are currently reading Cabaran Baru: Puasa Sunat at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 2 Response to “Cabaran Baru: Puasa Sunat”

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...