Please Click Me

Cabaran Minggu Ini

Tuesday, April 6, 2010 § 0


Memandangkan ni merupakan minggu terakhir P&P kat USM utk sem dan sidang ini... Maka saya telah membuat beebrapa checklist, segala benda yang saya nak buat sepanjang minggu nih... Harap berjaya ya kawan2...
Hahaha... Do support me...
  1. Masuk semua kelas (ekkk, ari Isnin je aku da tuang 3 kelas kot)
  2. Kurangkan makan (mcm boleh berlaku)
  3. Menolak makan lewat malam (Cesss, baru jek nasi lemak Subaidah tadi)
  4. Kurangkan karok kepada hanya 15 lagu (tadi da bantai 5 lagu, ada seploh lagi)
  5. Kurangkan tengok movie (tengok satu wayang jek)
  6. Berjimat cermat, belanja kurang dari RM15 sehari (Isnin je aku da belanja RM 19.50)
  7. Siapkan semua kerja2 tertangguh (sekarang tengah struggle siapkan saki baki assignment n benda2 SPR)
  8. Dan segala benda2 relevan yang aku nak buat...
Asal aku rasa target aku ni cam propa jek? Saje saje nak tulis, tapi agak susah nak buat... Ari pertama lam minggu ni je da gagal laksanakan beberapa mission. Hahah... Tapi aku ada 6 hari lagi yang nak ditempuh, so boleh la kot...

Hahah..



Actually poster ni tiada kaitan, saja nak gtau aku tadi tengok movie ni sebelum kuar karok

Dan aku sangat suka tengok minah ni... Sweet n cute... I loike... Nak cari awek cam dia lah... hahaha...

Baeklah...

Setakat itu saja yaaa...

Jumpak lagi nanti...


Hahaha..
YZYZ...

What's this?

You are currently reading Cabaran Minggu Ini at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...