Please Click Me

Perjalanan Kelas Terakhir - Part 1

Friday, April 9, 2010 § 3

Perjalanan ni bermula semalam lepas aku buka puasa...
Sekali makan kat Kapitan nuu haaa...



Teroder lak Nasi Beriyani Ayam + Teh O Ais Limau
= RM 7.50 + RM 1.20

Pastu gi lak TEsco, membeli belah barangan dapur katanya...
Meh sini aku listkan pebenda yang aku beli
Senang sikit korang nak stalk aku kan..
.

Mi Sedapp = RM 2.99
Bread High 5 = RM 2.50
Mamee Perisa Itik = RM 2.89
Brylcreem Natural Gel = RM 4.17
Clean & Clear Acne Gel = RM 12.02
Darlie Toothpaste = RM 4.10
Clean & Clear Facial Cleanser = RM 6.50
Snekku = RM 2.99
Secret Garden Body Wash = RM 5.99
Gillete = RM 3.90
TOTAL = RM 48.05

Pastu balik USM, ktorang (Pah n Kak Ira lepak lak kat Minden sementara tunggu kol seblas sebab Teyah ajak gi karok. Lepak depan Rumah Pemimpin/ Guest House...



Ni la muka2 gembira tersebut

pastu terkarok lak... Bertemankan Maroon 5, tapi lagu Makes Me Wonder takde so tema Maroon 5 jadi tema Separa Maroon 5 je la...

Semasa memilih lagu, cuba teka aku jumpa siapa... Haaa... Tengok la gambar kat bawah ni...



Daten melep uolss... 1st time nampak die bertutup aurat nih secara Live... ahhh... meleps sangat,,, Sempat agi tergossip rumah tangga dia... ahhh...

Then ternampak plak Lane, terspotted aku kat karok... uhhhuuuuu... ari karok sedunia ka uolss??

Pastu, masa karok, ktorang ternampak video klip ni... Korang paham2 sendiri la apa yang aku cuba sampaikan... Ahhh...


Ekkk.. sori, lupa lak nak rotate... pandai2 korang la nak tengok mcm mana



Ni Teyah ngn Pah semasa dorang tengah bercinta...



Ni lak Teyah ngn Kak Ira... Hahaha...

Video Klip Lesbian Doe...
Hahaha...

Cerita x abes agi... nak sambung Part 2 lak pasnih... Beta nak beradu lu ekh... Hahaha... Nantok sangat nih.. Hahaha...

YZYZ...

What's this?

You are currently reading Perjalanan Kelas Terakhir - Part 1 at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 3 Response to “Perjalanan Kelas Terakhir - Part 1”

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...