Please Click Me

Tuesday Report

Wednesday, April 7, 2010 § 0

uolsss...
Ingat tak lagi post semalam...
Yang kononnya nak cabar diri sendiri tu...

[Cabaran Minggu Ini]

Yeeee....
Yang itu...

Kita tengok arini apa yang berlaku...


Masuk semua kelas
Masuk la sangat... Aku masuk kelas tutor STU 242 je, tu pun sebab nak submit tutor. Kelas ZCA 101 aku x masok arini sebab busy menyiapkan tutor

Kurangkan makan
Siang tadi aku tak makan. Aku makan makanan PUMA je, tu pun sangat sikit. Malam aku makan arr jugak

Berjimat cermat, belanja kurang dari RM15 sehari
Nasi Lemak Subaidah (pagi-pagi semalam pas balik dari karok) = RM 6.60
Print Assingment = RM 3.70
Nasi Goerng Daging Merah = RM 3.20
Roller-Coaster = RM 1.80
Keropok Bika = RM 1.50
Pepsi Max = RM 1.90


Inilah dia Pepsi Max yang aku beli itu...
Berlatarbelakangkan bread Butterscotch dan Mamee Segera


TOTAL = RM18.70
Confirm Fail... Bongok tol.. Haha

Siapkan semua kerja2 tertangguh
Yay, da submit the last assignment.... Kerja2 SPR tinggal sikit lagi... hahaha...



Yang lain tu aku tak buat, so kira separa berjaya la arini... Hahaha....

Bubye...

Eso cabaran pun agak tough sebab bakal diner ngn Tuanku dan Dayang2 serta Datuk2 Kerajaan Pun Boleh Darul Tu Ahhh...

Mungkin akan ada godaan karok yang terpaksa dihadapi.. Hahaha...

YZYZ...

What's this?

You are currently reading Tuesday Report at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...