Please Click Me

Adamaya dan Khairy Balik Esok

Monday, May 3, 2010 § 0

Malam ini, saya melepakkan diri [woohhh ayat, very the exam uolss] kat bilik SPR, lagi. Bersama si mamat sengal Khairy dan minah yang suka tdo iaitu Pah.

Isi kandungan blog, Teyah nak balik USM esok, tapi Khairy pun nak KL besok. Tapi kan, korang tau tak, Khairy besok ade paper pagi, last paper die. Pastu paper tu plak 3 jam. Makanya, dia akan abes exam kol 12 tgh hari. Tapi sebelum tu, kami nak pi breakfast pada jam 7am. Nak breakfast kat Taman Tun Sardon. Okey, sambung cter Khairy. Dia abes exam esok, kol 12pm. Tapikan kawan-kawan, beliau telah membeli tiket [pada sebentar tadi] pada jam 3.30pm. Persoalannya, bagaimanakah beliau mampu untuk memenuhi [nafsu dan kehendak, eh salah] tuntutan masa apabila beliau terpaksa:

  • Berjumpa dengan Abg Yoh
  • Mengemas barangan yang berlambak
  • Mengambil surat kat Unit Sukan
  • Booking DK
  • Buat surat sponsor untuk Softball
  • Membelikan Syahmi hadiah yang best [tambah sendirik]


Beliau hanya ada masa selama tiga jam setengah untuk menyetelkan semua tugasan ini. Mampukah beliau? Kita tunggu post pada besok hari...


[post ini ditulis ketika Syahmi dan Khairy tengah ting tong study dan Pah tengah guling-guling atas comforter Nateyah, ditemani cerita Stephen Chow yang sengal iaitu, Fist Of Fury 1991]

YZYZ...

What's this?

You are currently reading Adamaya dan Khairy Balik Esok at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...