Please Click Me

Bom Jatuh Sebijik...booomm...kebaboomm....

Wednesday, May 26, 2010 § 0



Semalam, aku diserang dengan satu serangan yang hebat...CHEWAH...!!!xblah blah ayat aku..hahaha........

Semalam result Provisional telah pun keluar, dalam kepala hotak aku nih, aku dah boleh agak macam mana rupa resul tersebut. Dan seperti yang diduga, aku gagal paper ZCT104. Benci betol aku...

Kejadian itu cukup untuk membuat aku terdown dan terlost buat seketika. Lepas dapat resul tu, aku lost. Aku buat kerja macam robot yang xda perasaan. Then aku gi breakfast pun makan roti cheese dalam keadaan mamai. Pastu aku naik office, aku kumpul segala kekuatan yang ada, kemudian mendrive BamBam pergi ke Skul Kimia.

Sampai kat Skul Kimia, aku pun disuruh oleh staf di situ untuk mendaftar kat Skul Fizik. Sampai kat Skul Fizik, rupanya paper tu x offer buat KSCP. Aku merayu, aku menggoreng, akhirnya dorang consider, tapi kena minta surat dari Skul Kimia dulu. Then dorang suruh aku gi print CanGred. Sampai2 je ke Skul Fizik, dorang kata dorang akan buka paper tu jugak untuk KSCP, tapi kena mai keesokan harinya.

Then aku pun pulang ke ofis dengan sedikit kelegaan di hati. Petang tu, kami PKS suma buat meeting penyelarasan tugas, dan aku da start buat planning apa benda yang kena buat. Siapkan kerja, then balik bilik, malam tu kuar tengok wayang. Cerita Bounty Haunter... Ni la poster movie tersebut.

Cerita dia tak la best sangat, cuma aku suka tengok Jennifer Aniston jah. Kalau nak buat comparison, Date Night lagi lawak kot...

Lepas movie, kunun nak cari Nasi Lemak Liverpool, sekali tak jumpa, last2 makan kat Istimewa jah... Hahaha...

Actually ada beberapa benda yang aku nak highlight kat sini.

Semalam, aku rasa aku berjaya kontrol emosi aku dengan agak baik. Dalam keadaan yang tertekan, aku x marah or maki sesiapa pun. Cuma bermuram durja ja lah. Dah tu sekejap lak tu. Ada la sejam je, then aku da dapat spirit aku balik. Then fight dengan sangat baik. Sat gi nak kena sambung fight plak, dengan lecturer tu. Tapi takpa lah.

Setakat ni saja...

YZYZ...

What's this?

You are currently reading Bom Jatuh Sebijik...booomm...kebaboomm.... at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...