Please Click Me

Khairy Menggoda Syahmi

Tuesday, May 4, 2010 § 0



[Post ini ditulis atas permintaan tuan punya badan iaitu Mr. Khairy Zaulkifli, dia yang suruh aku tulis petang tadi before dia balik]

Pagi ni, bangon tdor dalam keadaan yang terkejut. Apa taknya, tdor terlajak kat bilik SPR. Bangun da kol 7.10am. Kejut Pah, kejut Khairy, pastu lipat2 selimut sebab time tu ada 'morning call'. So malas nak menayang depan Pah. Tunggu Pah blah baru la gerak slow2 gi toilet. Punya lama nak tunggu 'morning call' tu abes. Huhh...

Pastu ktorang tak jadi gi breakfast kat Taman Tun Sardon, ktorang gi Khaleel jek. Tapi aku tak makan. Rasa menyesal makan nasi lemak tengah malam semalam masih membara lagi. Tapi semalam aku buang telur, so kira da kurang sikit kalori yang masuk. Hehehe. Then balik bilik, konon nak kemas2 barang n cuci2 baju sambil study. Sedar2 dah kol 2pm. Khairy ajak gi anta dia kat Terminal Bas. Before tu ktorang gi la makan kat McD. Dorang je la makan, Pah n Khairy. Aku x lalu nak makan, sebab da makan siap2 tadi kol 11.30pm

Time ni la Khairy cuba menggoda aku. Diajaknya aku makan McD, aku tolak. Diajaknya aku makan fries, aku tolak. Hampir disuapnya aku, aku pun menolak. Kalau orang nampak, mesti diorang ingat ktorang ni pasangan gay yang tengah gaduh. Berkali-kali la adik aku sorang nih menggoda aku, aku berjaya menepis. Iman masih kuat katanya... Hahaha...

Then anta dia gi Terminal Bas dan aku menjalankan tugas sebagai seorang abang yang baik, kendong beg die sampai ke pintu bas. Tacing tak? Mesti tacing kan, hehehe...

Pastu petang sikit, Nat plak balik Penang, g amek dia kat Jeti. Then gi makan, tengok Adamaya.
Pastu terus melekat kat bilik SPR ni sampai la sekarang. Mata aku da ngantok, tapi masih ada empat chapter gi tak abes revise...

YZYZ

What's this?

You are currently reading Khairy Menggoda Syahmi at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...