Please Click Me

NOMAD

Friday, May 14, 2010 § 0

It's been a week since I last update this blog...
Busy la nyah...
Hahaha...
Sepanjang seminggu ni, aku busy dengan pelbagai benda...
And the highlight adalah seminar FYP...

Isnin lepas aku buat Viva FYP aku. Banyak [actually x la banyak] benda berlaku. Dah lah aku datang lewat, skip majlis pembukaan and to top it, aku adalah orang paling last untuk present lam group lecturer aku... Makanya, aku observe lah bentuk pertanyaan examiners. Maka bila [resah, ingat saat indah] tiba giliran aku nak present, aku patahkan segala bentuk persoalan yang mungkin examiner tu tanya. Sekali rupanya, aku sedang berhadapan dengan dua orang Prof. Madya, yang dah dedicated almost of their life dengan experiment, report dan viva. Percaturan salah, strategi backfire bila mereka tanya soalan yang simple, but sangat tajam. Aku x reti nak jawab, akhirnya aku made up la dengan jawapan sendiri. Serangan seterusnya, apabila mereka meminta opinion aku dalam sesetengah aspek. Aku ni dah lah x grad lagi, suruh lak tnya opinion. Sekali doctor aku masuk, naahh, makin la aku kelam kabut nak bagi opinion. Sekali aku bagi ja la opinion apa ja yang aku rasa sesuai. Hampeh... Hahaha... Apa plon, final report da submit, maka aku da bebas dari FYP. Just tunggu gred ja lah... Hahaha

Sepanjang minggu ni jugak la aku nomad sana sini. Ke mana hala tuju aku, tak yah arr aku nak gtau. yang penting aku nomad.. Haha...

Rasanya takat tu dulu arr.. Tulis panjang2 kang orang bosan lak nak baca.. Bubbyyee... Hahaha...

YZYZ

What's this?

You are currently reading NOMAD at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...