Please Click Me

The One With 200th

Sunday, May 16, 2010 § 0


Baeklah, ini adalah post ke-200 blog aku.. untuk post kali ni, aku nak bercerita tentang apa yang akan berlaku esok dan juga arinih. Nak announce kan. Hahaha...


Esok merupakan hari pertama aku masuk kerja. Iya, aku dah dapat kerja, walaupun cuma kontrak. Aku mengulangi apa yang Kak Tini buat (Kak Tini ni step sis aku). Dulu Kak Tini ada cerita yang Kak Tini tak sempat pun nak rasa menganggur. Lepas abes belajar je, terus dapat kerja. Sama la jugak kat saya, well merasa la jugak menganggur selama seminggu. Haha. Tapi apa plon, esok aku da mula masuk ofis. Maybe kerja aku x la sehebat fresh graduates yang lain, tapi boleh lah nak sara aku hidup kat Penang ni tanpa bantuan family. But still bulan pertama ni, aku masih memerlukan bantuan ayah aku. Gaji xda lagi laa.. Hahaha..

Arini jugak, aku da berenti nomad buat seketika. Selama ni aku lompat ke sana, ke sini, tidur sana, tidur sini. Akhirnya arinih aku masuk CG dan menjadi rumet Solihin. Ni kali kedua aku rumet ngn mamat nih. Kali pertama lu, aku jadi rumet simpati, sebab aku x dapat kunci agi. Nak menumpang jap kat bilik dia. Arini aku jadi rumet betul. Apa plon, kenangan aku nomad bersama Pah n Khairy tetap lam ingatan. Aku akan sentiasa ingat kenangan ktorang nomad ke sana ke sini, especially bersama Khairy. Bro, this is the one we're gonna tell others. This is the story that will come up. Sambil tengok Adamaya laa, tengok Thomas Cup laa, Khairy merajok laa, tengok Abang Azhar hafal skrip laa, tidur peluk-peluk (ooppss, terpecah lobang lak, sorry Khairy).. hehe..

Banyak benda nak share pada post ke-200 nih. Tiba2 aku nak peclobs segalanya. Hahaha. Ada satu benda lagi nak gitau lam post kali nih. Selepas sekian lama aku merasakan aku akan dapat melupakan seseorang dari hidup aku, tapi rupanya, perasaan itu susah untuk dipadamkan. Ingatkan dalam beberapa hari ni, bila aku da tak terpikirkan dia, aku da lupakan dia, rupanya arini gak aku sedar, aku still menyimpan perasaan itu. Agak sukar untuk dibuang. Biarlah. Aku dah tak kisah. Aku cuma harap kau bahagia dengan apa yang kau buat, dan aku harap ko akan sentiasa ingat kat aku, ingat segala kenangan yang kita lalui. Harap ko tak lupakan aku dengan mudah. Semuga ko berbahagia. Amin

Rasanya takat tu la dulu, nanti aku akan mengupdate lagi.. Haha...
Bittom la plak..
Bubbye...

YZYZ...

What's this?

You are currently reading The One With 200th at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...