Please Click Me

TOT

Wednesday, June 16, 2010 § 5

11 - 13 Jun 2010, merupakan kursus TOT untuk tenaga penggerak baru PIMPIN Siswa 2010. Kursus ini hanya melibatkan tenaga penggerak baru, yang baru mendaftarkan diri dan memohon untuk menjadi tenaga penggerak. Kursus ni banak mengajar aku. Walaupun aku mampu katakan, modul PIMPIN hampir 60% sudah dalam tangan, tapi banyak benda baru yang aku belajar daripada kursus ini. Ada yang boleh kita share, ada yang hanya untuk peringatan sendiri, namun segalanya valuable. Aku malas nak bebel panjang tentang kursus nih, korang tengok je la gambar2 kat bawah nih... Hahaha...


Gambar ni diambil lepas kitorang sampai kem. Apoll kot yang amek. Bukan niat untuk posing sebegitu, tapi body tak mantap seyh... Sedih nih.. huhu.. bila la aku nak kurus.. ahah..



Ni plak antara gambar yang aku suka. Bukan orang lam gambar ni yang aku suka, tapi gambar dia okkeeyyy... Haha.. pada yang x kenai agi, ni la rumet I.. Haha.. nama beliau Solihin.. Hehehe



Ni lak gambar aku tengah berpoco-poco dengan gembiranya bersama bekas Penggawa ku dan juga bekas Kem Komandan ku... dan mungkin bakal menjadi Kem Komandn ku kembali.. InsyaAllah, Doktor, jum la masuk kem sekali lagi kali nih..Jum lah, mengofferkan diri nih.. haha... Antara Kem Komandan yang sporting.. Hahah...



Meleps maaakkk... Hahaha...



Ni sejurus selepas abes poco-poco. Kak Ika melompat dengan girangnya, sambil disaksikan oleh dua jejaka, dan hanya satu yang tampam. Siapakah pilihan anda??..haha..




Gambar ni upload bukan sebab dorang tengah bersungguh, tapi sebab aku tengah lalu kat tgh padang tu.. haha.. first time aku terlibat secara langsung ngan abaran minda... sebelum ni, ketika cabaran minda, aku akan sibuk untuk survival cooking.. memang terpaksa menyerba bolehkan diri la time TOT.. haha




Ni adalah papan landas yang malang. Lagi malang Solihin sebab kena ganti benda alah nih... Haha..





Orang kata tak baek amek gambar bertiga, nanti lama2 bergaduh... aku tak berapa nak percaya benda mengarut tu. Kalau nak bergaduh, tak yah nak tunggu time amek gambar bertiga, gambar bertiga belas pun kalau nak gaduh, gaduh jugak. Harapnya, hati kami akan kekal bersatu dalam perjuangan... Haha.. terover la plak.. haha




The Black Eyed Peas...


Mendemokan diri untuk merangkak nih.. hahaha... wwwuuuuuuuuu



dan ini adalah salah satu keajaiban ciptaan Allah. Aurora (ni menurut kata Solihin la) ni nampak macam naga. Memang smart and style lah...

Jumpak time PIMPIN Siswa 2010 nanti...

YZYZ

What's this?

You are currently reading TOT at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 5 Response to “TOT”

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...