Please Click Me

Where's Kuchingite

Saturday, September 11, 2010 § 0

Hahaha.. now dah more than 24 hours dah aku berada di Kuching, tapi lum sempat agik aku round2 Kuching. Cney suma orang2 Kuching tok. Gago beraya kah?... Hahaha... Tadi ada member aku Mus ngajak kuar, tapi xda transport. Kat umah tok banyak keta, tapi aku lum dapat drive kat Kuching agik. Ada aku sesat lak. Hahaha... Mun aku madah maok kuar, konfem lak orang2 tua nyuruh berteman. Aku mok kuar minum2, lepak2 ngan dak member aku, perlu ka aku maok berteman indah. Hahaha... Lommm agik... Esok jak la plan balit... Hahaha...

Harap jak lah esok dapat melarikan keta ya... Huhuhu... Anyway, Selamat Ari Raya takorang oiy... Mun ada open house, boh lupak maok nyeruk... Hahaha... Mun ada itit agik la aku suka... Hahaha...

(Kepada sesiapa yang tak faham, korang layan je la, mood Sarawak kowt)... hahaha

YZYZ

What's this?

You are currently reading Where's Kuchingite at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...