Please Click Me

(Aku Lupa Boh Tajuk Post Ni Tadi)

Sunday, November 14, 2010 § 0


Ekceli the end of this year, ada lagi sebulan setengah, but I'm already psyched to write what have I done this year. If u guys really following me, mesti pernah baca post 10 Cerita Tahun Lama yang memaparkan 10 cerita sepanjang 2009 yang aku rasa betul2 best dan worth to share. Ekceli gak sebenarnya bnyk benda lain yang berlaku sepanjang 2009 yang aku tak link kan ke dalam post tersebut, sebab demi menjaga kepentingan, aib, maruah, etc sesetengah orang. Maka aku ni kira rasyonel lagi la kan. Hahaha Kepala aku da ligat memkikirkan apa highlight yang akan ku bubuh tapi biarlah kept for secret at the time. Nanti tak surprise la plak kan upon the time. Mungkin tahun ni aku akan up jadi 15 Cerita Tahun Lama atau aku kurangkan or aku gabungkan sesetengah kejadian jadi satu atau aku just link-link sahaja ngan post yang aku da buat. Tengok la macam mana aku nak present nanti. Belum ada gambaran lagi. Aku tak mau terlalu excited, sebab nanti tak jadi dan tak best. Hahaha...

Aku mula perasan sesuatu, kalau aku bosan, aku akan mula berblog. Kalau period tu aku tengah busy, blog aku akan bersawang, contohnya macam Julai 2010, tak ada satu pun post aku sebab terlalu busy ngan PIMPIN Siswa. Waktu tu balik bilik sekadar untuk mandi dan tukar baju sahaja. Semua pakat berkampung kat ofis dan stor. Kadang tu boleh tidur sambil berdiri sebab nak preserve energy. Pantang ada peluang untuk lelap sekejap, konfirm tdoq.


Maki-makian dah jadi macam bahasa perbualan harian dah. Hahaha... Rindu saat itu. Haha... Memandangkan hari ini merupakan hari terakhir (menurut surat yang dikeluarkan) untuk aku menjadi PKS, aku da mula melatih diri untuk menjadi penganggur terBAJET HOT. Mula la menulis blog, guling-guling atas katil, pusing2 lam bilik. Ye la, nak kuar, duit tak berapa banyak, nak gi kerja, kerja lak tak dak, maka biasa-biasakanlah diri kan. Hahaha.

Jap lagi nak kuar makan, dalam kol 5 camtuh. Lapar tu, xde la sangat, tapi serious terasa nak makan. Tengok la Faiz bawak aku g mana. Katanya nak g Pecal Lele, tapi sambal kat Pecal tu da tak sedap. Semalam makan kat sana serious choiy. Tak tau pasal apa. Sebelum tu, tempat makan tu la antara tempat makan tengah hari/petang yang paling best kat area2 sekitar USM. Bak kata Didi dan seorang lagi member ktorang yang minta identitinya dirahsiakan mengatakan, semalam elektrik xde, so dorang terpaksa giling cili guna cara tradisyonel, sebab tu rasa lain. Tapi kan kalau giling cara tadisyonel, patut makin sedap, tapi entah laaa.. aku lupa da macam mana cara dorang cakap semalam.. aku mening tong ni rasanya.. Hahaha...




YZYZ

What's this?

You are currently reading (Aku Lupa Boh Tajuk Post Ni Tadi) at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...