Please Click Me

At Least I Still Have You

Saturday, December 11, 2010 § 0


Owh, currently lagu ni berpusing-pusing dalam kepala. First aku tak berapa nak follow sangat SuJu-M nih. Aku lagi follow SuJu-T dan SuJu-H, tapi SuJu-M, hmmm.. no no no.. Puncanya aku tertengok MV Me dan seriously aku tak berapa suka sangat pun. Sebab tu kowt aku dah terlabel SuJu-M tak sebest Sub Unit yang lain.

Tapi baru2 nih, saja la nak mendownload dan tengok MV dorang yang laen. Mula la mencari Super Girl. Homaigosh, very the clubbing okeh lagu dia. Dance simple tapi mantap. Then aku download la lagu2 dorang menggunakan kata kunci SuJu-M dan aku download jah suma. Then aku nampak satu lagu nih, tak tau apa nama dia. Lam downloader aku tuh, dia tulis lebih kurang mcm nih, [][][][][][] (korea version). Aku dengar first, biasa jah. Pas dengar2 tuh, tibe2 cam terminat la plak lagu dia.

Then curious nak tau apa English name untuk lagu tuh. Maka mencari la kat Wikipedia. Aku taip kata kunci Super Junior M dan kuar la listing lagu dorang. Aku check lagu mana yang ada tulis KOREA VERSION dan matching ngan duration lagu tuh. Maka terjumpaklah, At Least I Still Love You.

Dah tau English name, mula la terasa nak tengok dorang perform live. Hmmm, not bad la jugak. Bukan not bad pun actually, marvelous. Sangat suka. Bila da tengok live performance, mla la mencari romanize punya lirik sekali ngn translation. Maka kat bawah ni adalah translation bagi lagu ituh. Serba indah actually lirik dia. Try la hayati.


At Least I Still Have You (Dangshinigie)
SUPER JUNIOR-M


I'm afraid there won't be enough time, I want to hold you
Until I feel your wrinkles
Have signs of aging

Until confirming that you are for real
Until I lose power

For you I am willing
I have to watch you even if I can't move
Until I feel that your hairline
Have hints of snow white color

Until my eyesight becomes blurry
Until I cannot breath
Let us never part

If I can give up the whole world
At least there is still you for me to treasure
And you are here
That is the miracle of life

Maybe I can forget the whole world
But I won't be willing to lose news about you
The mole on your palm
I always remember it is there

I'm afraid that I won't have enough time, I want to hold you
Until I feel your hairline
Have hints of snow white color

Until my eyesight becomes blurry
Until I cannot breath
Let us never part

If I can give up the whole world
At least there is still you for me to treasure
And you are here
That is the miracle of life

Maybe I can forget the whole world
But I won't be willing to lose news about you
The mole on your palm
I always remember it is there

It's not easy for us
We can't help it
I'm afraid time will pass too quickly
Not enough time to see your clearly enough

I'm afraid time will pas too slowly
Always worried that I'll lose you
Rather have white hair overnight
That way we'll never part

If I can give up the whole world
At least there is still you for me to treasure
And you are here
That is the miracle of life

Maybe I can forget the whole world
But I won't be willing to lose news about you
The mole on your palm
I always remember it is there

There... there



Inilah dia barisan SuJu-M. 5 orang ahli asal Super Junior dan tambah lagi dua orang dari China nama Zhou Mi dan Henry Lau. Actually Henry tuh, bukan warganegara pun. Dia Canadian. Memula penambahan dua orang tuh memang dapat kecaman, then fan dorang leh jah terima. Henry suara tak la best mana pun. Nari okeyh la, paling best dia leh main violin. Zhou Mi, sora best dan kalau aku tengok dia, mesti aku akan terimagine LeeTeuk version nyanyi sedap. Sorry fans LeeTeuk.. Memang leader Super Junior tak leh nyanyi sangat. Hahaha..


The best voice in the group, KyuHyun. Aku sangat suka dia nyanyi kalau compare YeSung atau RyeWook. Dia nyanyi best kot. Aku tak la reti bahasa nyanyian nih. Aku karok pun main jerit2 jah, tapi papehalplon, aku suka dengan voice dia. Haha.. Waktu Super Show, dorang nyanyi lagu nih. Aku agak frustrated sebab fans just jerit LEE DONGHAE dan CHOI SHIWON jah. Walaupun sebenaqnya yang bagi sedap lagu nih adalah KyuHyun Zhou Mi dan RyeWook. Haha.. Donghae nyanyi sangat tak best okeyh. Haha. Fan base dia jah yang very the kuat kan. Dan fact dia nari sangat mantap. Antara the best 3 dancers in the group. Haha. Sorry fans DongHae.

Once again aku rasa sangat gay buat post inih. Hahah..

YZYZ

What's this?

You are currently reading At Least I Still Have You at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...