Please Click Me

Twenty-Ten

Thursday, December 30, 2010 § 1

Karangan ini mungkin panjang. Tapi aku cuba untuk membuat rumusan kejadian2 yang aku rasa signifikan dan masih dalam memories aku selama aku idup pada twenty-ten. Aku jugak akan mempautkan beberapa post lama aku. Kalau rasa best dan mahu tahu lebih lanjut, sila la mengkelik pautan2 tersebut. Gtuh.

Mulanya, Januari twenty-ten aku telah membeli henpon baru yang aku namakan sebagai SeX1 (pronun 'sexy'). Banyak gambar telah aku amek menggunakan henpon inih. Aku juga telah memulakan tahun ini dengan membantu adik2 dan juga rakan2 yang mahu bertanding dalam pilihanraya kampus. Alhamdulillah, banyak calon yang aku dan rakan2 lain bantu telah menang dengan bergayanya. Semasa proses penamaan calon, aku berada di Sarawak untuk menghadiri majlis perkahwinan abang aku. Ni merupakan menantu sulung ayah aku.
  1. Twenty-Ten: Sex1Razzi
Habis sahaja pilihanraya, memang banyak tugas atas batu jemala aku. Majlis Penjenamaan Sekretariat Rukun Negara/Sinar Perpaduan, Teater Monolog Enam Jam: Cubaan Mencatatkan Nama Dalam The Malaysia Book Of Records, Forum Pencegahan Rasuah dan yang paling penting adalah Final Year Project (FYP). Alhamdulillah, semua tu pun dah berlalu. Terpulanglah kepada mana2 pihak untuk melabel semua projek itu sebagai berjaya ataupun tidak.
  1. SRN Part 1
  2. SRN Part 2
  3. 6 Jam 16 Minit 26 Saat
  4. Laporan Kejayaan Projek
  5. When U Believe, Nothing Is Impossible
Habis sahaja exam, aku sudah tidak mempunyai tempat untuk tinggal. Maka aku pun berkelana dari sana ke sini. Pada pertengahan Mei, aku telah ditawarkan untuk berkhidmat di Sektor Pembinaan Sahsiah Pelajar BHEPP sebagai PKS iaitu Pekerja Khidmat Singkat. Pada waktu inih, aku masih lagi nomad ke sana sini bersama dengan rumet baruku.
  1. Nomad
  2. The One With 200th
  3. Hari Pertama Masuk Ke Ofis
  4. Dappp Ehhh...
  5. Nomad Ongoing
  6. SolihErk
  7. The Fantastic Four

Kerja PKS pada bulan pertama, kedua dan ketiga memang terlalu banyak. Kami menguruskan PIMPIN Siswa dan aku sekali lagi akan berPIMPIN di Cinta Alam Kelimat (CAK) Sungai Siput. Kali ini aku membentuk team yang mempunyai latar belakang yang berbeza. Selalu la jugak kuar bersama-sama dengan team ini.
  1. TOT
  2. Something We're Gonna Laugh Later
  3. Hiba
  4. Dulu Aku, Kini Mereka
  5. Ceria Bersama CAK

Habis sahaja PIMPIN, adalah minggu graduation bagi hampir kesemua PKS. Tau2 jah lepas abes minggu convocation, terus plak bulan puasa. Banyak benda la jugak berlaku sepanjang bulan puasa.
  1. 2 Minggu Lepas, Ku Katakan Puasa Lepas Best, tapi...
  2. Walking Alone
  3. Long And Windy Road

Pertengahan twenty-ten juga telah memperkenalkan aku ngan dunia K-Pop apabila aku tanpa sengaja telah terminat Super Junior. Super Junior eventually telah menjadi semakin important pulak terhadap aku.
  1. AFIF Was Sentenced
  2. SuJu 101
  3. Bedah T.V Series: Super Junior Full House
  4. SuJu 102

Habes PIMPIN, kami membantu plak Unit Keusahawanan. Banyak program anjuran unit ini sebenarnya. Siap buat rombongan pergi Jakarta dan Bandung lagi. Tepat sahaja kontrak kami mahu habes, aku telah mengalami dilema yang sangat la teruk. Samada mahu sambung kontrak ataupun tidak. Tapi akhirnya, korang taukan apa keputusan aku.
  1. C.H.I.N.T.A
  2. Retire Young, Retire Poor
  3. They Found Their New Home
  4. How Brave Are You

Menganggur selama lebih kurang sebulan setengah digunakan sebaik mungkin untuk refigure balik idup. Then aku pun balik semula ke rumah aku. Aku memang jarang nak balik, maka banyak kali la jugak aku menjadi tourist di negeri sendiri.
  1. Jalan-Jalan Kuching
  2. Ala-Ala Seoul Garden Gtuh
  3. Kami Memang Tourist Oiy
  4. Makan-Makan Kuching. KO ADA?
  5. Supper 'Mee-Mee'an

Kalau nak mention sorang2 semua orang yang terlibat secara signifikan pada tahun ini, memang la terlalu banyak. Tapi kalau korang pernah berurusan ngan aku sama ada atas alasan kerja, berhibur, pertolongan dan sebagainya, aku ucapkan tenkiu. Okeyh.

Akhir kata, sila lah kelik semua link yang aku bagi okeyh. Kami up sikit pageviews aku. Hekhekhek.

YZYZ

What's this?

You are currently reading Twenty-Ten at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 1 Response to “Twenty-Ten”

  • Anonymous says:

    Overlook Australie, laineux afin p quasi n’importe quelle paire touchant à talons au seins des prestations Univers négligence ultérieurs ces diverses quatre semaines [url=http://www.uggshortsparkles.info]vente privee ugg
    [/url] afin p construire l’utilisation touchant à ze révèle être touchant à mauvais go?t mais aussi touchant à votre cruauté envers la plupart des animaux mis sous accusation mais aussi l’invite concernant ze retirer votre expéditeur . également la plupart des nouveaux-nés ont la possibilité de suggérer parallèlement dégoter la amoureux touchant à chaussures confortables [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo pas cher[/url] afin de détecter les moyens mais également le domaine contentement également uniquement comme vous comme vous sentez véritablement avec un UGG . En outre, les inserts [url=http://www.uggshortsparkles.info]achat en ligne chaussures femme[/url] confortables chaussures en peau de mouton conformément à la forme de votre pied, créant une saine confortable . Trigg possède con?u la plupart des bottes mais aussi dirige l’entreprise elegance à le épouse, Kerry Swithland, concernant l’aide d’un entrep?t concernant Syston . Plusieurs décades après seulement Australias à venir afin p donner touchant à votre laine devient clair, donc gouverneur, le domaine capitaine PG California king possède commencé concernant expédier toisons un ensemble [url=http://www.frclassicuggstocker.info]ugg classic mini[/url] p troupeaux MacArthurs mais aussi d’autres sous Angleterre afin p évaluation . Ce dernier possède [url=http://www.uggfrclassictall.info]bottes cuir femme pas cher[/url] explicité: ?Nous affectionnons concevoir seulement nous sommes en mesure p créer en matière p Royaume-Uni concernant un bon instantaneous donné, néanmoins ce dernier ful aurait vraiment d’investissements impliqués . Individuellement, [url=http://www.uggshortsparkles.com]ugg australia pas cher[/url] je privilégie des emplettes pour des entreprises qui présentent expédition totalement gratuit . Dans les fait cette enseigne your la grosse diversité au sein de chaussures fort classés unesco de la plusieurs sortes.[/p]
    [p] Bottes Ugg ze trouvent être aussi à votre predisposition au sein de l’assortiment touchant à tailles mais aussi touchant à formes

    [url=http://www.my-power.pl/profile.php?id=206858]we are beautiful store statement made ugg boots5c[/url]
    [url=http://forum.c4evn.org/forum/profile.php?id=71477]we are beautiful shop online statement made ugg9m[/url]
    [url=http://candiganjuran.com/post.php?fid=5]They are beautiful store statement made ugg5r[/url]

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...