Please Click Me

Pembahanan Serba Lucah

Tuesday, February 1, 2011 § 0

Diingatkan cerita ini teramat lucah sehingga diklasifikasikan sebagai 16PL iaitu Paling Lucah. Barangsiapa anak-anak berumur kurang daripada 16 tahun, sila lah klik iklan terlebih dahulu sebelum mengklik butang pangkah sekiranya terbuka page ini. Ibuk ibuk dan bapak bapak yang berusia 16 tahun ke atas, sebelum membaca, sila sediakan tisu atau tuala di tepi anda untuk memudahkan anda mengelap apa2 sahaja rembesan yang mungkin keluar.


SNSD nih merupakan penyanyi Korea ala2 Super Junior gtuh. Nama orang putih dorang adalah Girl's Generation. Meletop bahan dorang.

Baeklah, kita ada beberapa watak. Kita namakan watak utama ini sebagai SNSD, gtuuuhhh. SNSD nih merupakan seorang yang teramat lesbian. Beliau boleh merembes sekiranya melihat wanita. Hih, meletop engkau. Nak dijadikan cerita SNSD nih, berskandal ngan seorang pompuan yang bernama Longlai Semangkok. Maka seorang Putera yang teramat kacak tetapi mempunyai geleberan lemak di bahagian pinggang telah mengajak Longlai Semangkok pergi breakfast di Taman Tun Sardon pada keesokan hari. Tapi kena gerak awal. Maka SNSD nih pun bersetuju la. Maka dengan mulut berbau aiskrim berharga RM1 dibeli di Pasaraya Giant Bukit Gedong, si Putera yang berpinggang geleber nih pun berkata "Sempat ke korang? Ke korang masih main lagi?". Si SNSD dengan pecah lobangnya mengatakan "Sempat kitorang nak mandi wajib lagi pagi esok". Dengan kobar2 dan ilmu yang penuh di dada, si Putera Pinggang Geleber pun mengeluarkan fatwanya "Lelaki kena mandi wajib bila terpancut air mani atau memasuki lebih daripada kepala zakarnya ke dalam faraj perempuan, baru wajib mandi junub". Dengan perasaan bongkaknya si SNSD nih mengatakan "Aku kalau masuk, bukan setakat kepala zakar, habis aku terjah masuk".

Namun tanpa disedari, pada ketika itu SNSD sedang menaip mesej terhadap seorang rakan lelakinya dan beliau telah menaip "ON ZKR" untuk ON ZAKAR kepada rakannya... Apa yang berlaku selepas itu, silalah anda berjumpa dengan perempuan lesbian itu sendiri... Hahaha...

ON ZAKAR kepada ********** ****** (nama penuh perempuan lesbian itu)... Haha

YZYZ

What's this?

You are currently reading Pembahanan Serba Lucah at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...