Please Click Me

Gee Gee Gee Gee Baby Baby Baby

Tuesday, March 8, 2011 § 8

Owh, aku rasa, aku terminat la plak ngan lagu nih. Dan rasanya, ni la satu-satunya lagu SNSD atau So Nyeo Shi Dae atau nama English dorang, Girl's Generation (hamboiyh, banyak la plak nama kan) yang aku minat. Aku dengar jah Run Bitch Devil Run, Oh!, Poot, eh salah Hoot, tapi serious aku tak berapa nak berkenan sangat. Gee jah yang aku berkenan kowt. Gee ni bukan macam GHEE, minyak sapi tu tau. Over la kau...

Pada Super Show 2 tahun lepas, Super Junior ada bawak cover version lagu nih. Dorang bawak original version okeyh, including choreography, attitude, rambut dan warna seluar yang ahli2 ni pakai dalam original clip video. Ko ada? Ni sebenarnya adalah idea Heechul dan dia siap jadi director untuk performance nih. Buat audition, tentukan sapa adalah sapa, practice suma di bawah penyelarasan dia okeyh. Meletop Heechul. Sebelum apa2, meh kita menengok lirik lagu dia okeyh. Jom.


GEE - SNSD


[Tiffany] Ah! Listen Boy My First Love Story
[Jessica] My Angel and My Girls
My sunshine
Oh! Oh! let's go!

[Seohyun] Neomu neomu meotjyeo nooni nooni busyeo
Sumeul moht shigesseo tteollineun geol

Gee gee gee gee baby baby baby
Gee gee gee gee baby baby baby

[Tiffany] O neomu bukkeureoweo chyeodabol su eobseo
Saranghae ppajyeosseo sujubeun geol

Gee gee gee gee baby baby baby
Gee gee gee gee baby baby baby

[Sunny] Eotteoke hajyo [Yoona] (eotteokhajyo)
[Sunny] Tteullineun maeum [Yoona] (ddeuleeneun maeum)
[Sunny] (Dugeun dugeun dugeun dugeun) [Yoona] dugeundugeun georyeo
[Sunny & Yoona] bamen jamdo mot eerujyo

[Jessica] Naneun naneun babongabwayo
Geudae geudae bakke moleuneun BABO
Geulaeyo geudael boneun nan

Neomu banjjak banjjak nooni booshuh no no no no no
Neomu kkamjjak kkamjjak nollan naneun oh oh oh oh oh
Neomu jjarit jjarit momi ddeullyuh gee gee gee gee gee
O juhjeun nunbit (oh yeah~) oh joeun hyanggee (oh yeah yeah yeah~)

[Sunny] O neomu neomu yeppeo mami neomu yeppeo
Cheot nune banhaetseo kkok jjipeun gul

Gee gee gee gee baby baby baby
Gee gee gee gee baby baby baby

[Sooyoung] Neomuna ddewguhwuh manjil suga eopseo
Saranghae tabeoryeo hookkeunhan geol

Gee gee gee gee baby baby baby
Gee gee gee gee baby baby baby

[Seohyun] Eojjeomyeon joa [Hyoyeon] (eojjeomyeon joayo)
[Seohyun] Soojoobeun naneun [Hyoyeon] (soojoobeun naneunyo)
[Seohyun] (Molla molla molla molla) [Hyoyeon] mollahamyeo maeil
[Seohyun & Hyoyeon] geudaeman geurijyo

[Taeyeon] Chinhan chingudeureun malhajyo
Jeongmal neoneun jeongmal motmalryeo BABO
Hajiman geudael boneun nan

Neomu banjjak banjjak nooni booshuh no no no no no
Neomu kkamjjak kkamjjak nollan naneun oh oh oh oh oh
Neomu jjarit jjarit momi ddeullyuh gee gee gee gee gee
O juhjeun nunbit (oh yeah~) oh joeun hyanggee (oh yeah yeah yeah~)

[Yuri] Maldo mothaet geol
Neomu bukkeureoweo haneun nan

[Taeyeon] Yongiga eopneun geolkka
Eotteokhaeya joeun geolkka
[Taeyeon & Jessica] Dugeun dogeun mam jorimyeo barabogo itneun nan (ya~)

Neomu banjjak banjjak nooni booshuh no no no no no
Neomu kkamjjak kkamjjak nollan naneun oh oh oh oh oh
Neomu jjarit jjarit momi ddeullyuh gee gee gee gee gee
O juhjeun nunbit (oh yeah~) oh joeun hyanggee (oh yeah~)


Okeh, sesudah menengok lirik, moh le plak kite berknai-kenai ngan ahli2 SNSD nih. Actually aku pun tak kenal lagi sapa adalah sapa. Bersama gambaq2 ni jugak, aku sekalikan la uolsss, gambar bebudak SuJu nih verangan menjadik SNSD. Alah, adik beradik dorang jugak uols, satu kompeni. SNSD selalu appear dalam MV SuJu, SuJu pun pernah appear dalam MV SNSD. Henjoy uolss...

Ni la line up untuk performance nih. Saja nak bagi gamaq belakang sahaja

Meletop, rambut sama okeyh

Melampau la dia nih. Over sangat okeyh

Ni la dia tokey perf nih, Heechul menjadi Heesica the Ice Princess. Orang kata perangai Jessica nih sama macam Heechul dan dia merupakan ornag kedua tertua lam SNSD. Orang kata la, aku tak tau. BABO. Haha
Rambut x sama pun, setakat pasang reben jah, x mencabar laaaa...

Okeyh, yang ni serius mirip. Bentuk muka, rambut dan jugak jari dorang. Sungmin nih buat kajian ke? Nama pun lebih kurang nak sama jugak

Owh, rambut sama okeyh, tapi Sooyoung nih nanyi, best ka macam Kyuhun?

Aku x sure sapa Dance Machine SNSD, dia ni ka? Entah la. X berapa nak rajin mencarik. Eunhyuk ni pun sama,pakai la wig yang panjang. Ni just klip rambut jah.

Who is the rite person untuk mengajuk leader SNSD, harus laaa leader SuJu jugak kan. Khabarnya dorang nih ada gossip cintan cintun, betui ka? Dorang da deny dah, tapi kalau betui pun okey apa?
Satu-satunya ahli yang x buat transformation, sekali keluar dengan sangat macho plak tuh. Okeyh la kowt. Yuri nih, Jepun ka uols? X sure la, serius tak tau.
Okeyh la, sebelum blah, nak tinggalkan satu gambar dan serius aku rasa sangat lawak melihat gambar tersebut. Tak tau pasai pa. Haha.
Haha, Heechul very very the Kak Nab Radio the Kampung Gossipers kan uolsss... Hahaha...
Bye...

YZYZ


What's this?

You are currently reading Gee Gee Gee Gee Baby Baby Baby at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 8 Response to “Gee Gee Gee Gee Baby Baby Baby”

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...