Please Click Me

Weekend Lagi

Saturday, March 12, 2011 § 0

Yeap, dah datang pun weekend lagi. Owh, supposely ari Ahad nih aku kena buat teori n praktikal memandu, tapi memadangkan x gaji lagi, maka telah ditangguhkan. Hadoiy, cabaran sungguh. Sabor je le...

Owh, sebelum bermulanya weekend, telah terdapatnya satu meeting. Macam excited la plak dengar isi meeting tu sebab banyak benda kena plan. Sebelum meeting tu pun dapat satu lagi kerja dari boss nombor dua. Ohoiy, makin busy la aku memondan lepas nih.

Yeah yeah, gaji bakal masuk Selasa nih, uhuh. Walaupun sikit sahaja, tapi kena la pandai kawal kewangan. Belanja biar berhemah. Kena buat perancangan 31hari dengan bebetul, agar setiap sen yang dibelanjakan membawa manfaat.

Uhuh, arini jugak boss no. 1 bagi diari. Maka boleh la buat planner dalam diari tu dah. Hah, cess, cam excited jah kan. Tak baek over excited. Hengat nih Merong Mahawangsa ka uolsss. Buat rilex sudah kan kan kan.

Yerrrh, Jumaat petang jugak telah membeli belah di Sunshine. Uhh, banyak benda beli-beli termasuk la beras. Ha, siap beli sosej la, apa la, konon bekalan pada wiken nih, nanti tak payah dah nak belanja2 bagai kan. Kedekut sungguh.

Ahha, yoh dah beli shampoo dah. Sunshine takdak Secret Garden, beli la Herbal Essences, pun best jugak. Lepas pakai tuh terus rambut menjadi lembut dan bersinar semula. Da lama tak sahmpoo rambut dengan sempurna. Rasa best sangat2 tadi mandi. Rasa nak gi mandi lagi semula.

Yeeeemmm esok nak tengok cerita hindustan. Harap2 la best jugak macam last week. Terfikir-fikir dah nak masak apa tengah hari nanti. Sungguh over kan.

Okeyh, itu sahaja la kowt... Buhbye...

YZYZ

What's this?

You are currently reading Weekend Lagi at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...