Please Click Me

It's Half Month Already

Sunday, April 17, 2011 § 3

Yeap, it has been half of the April already, n I starting to realize yg my blog recently tak berhapdet. There are only one post this whole month dan whenever peoples try to go to my page, usually page akan jadi berat semacam, sebab ada satu post yg sangat la banyaknya gambar.

Owytey, like always, if there are range of time yang aku tak hapdet blog, aku akan buka satu persatu cerita. Bukanlah tiada apa yang berlaku in my life recently, tapi terlalu busy sampai tak terhapdet. Di tengah2 malam sambil ditemani Disney Channel nih, aku menggagahkan jua diri aku untuk menulis blog ini. Haha.
One of my favorite Disney's character. Actually the most. 

Baeklah, mulanya April, aku pergi Pangkor. Bukan bercoti-coti, tapi atas urusan kerja okeyh. A week afta that, pergi pulak Jerejak, juga sebab kerja. Dan makanya next week aku akan ke satu lagi pulau iaitu Langkawi juga bukan mahu bersoka-ria. Mana ada masa mahu bersoka-soka dah sekarang. Busy yang amat okeyh.

Owh iya, mesti orang akan kata, "Heleh, Syahmi tuh saja ja buat-buat busy. Alasan jah tu. Macam la dia tu Perdana Menteri". Hahaha, biarlah, dah biasa dengar mulut-mulut celaka sebegini. Aku tak mau la menglistkan apa kerja-kerja yang aku sudah, sedang dan bakal buat. Aku tak suka nak menunjuk-nunjuk diri aku sibuk. Bila orang minta tolong aku buat, aku cuba jugak entertain walaupun ada kalanya aku mengangis tak berair mata. Serious, lately aku selalu rasa hati dan badan aku sedang menangis, tapi mata aku kering jah. Mungkin tu kowt maksudnya frasa mengangis tak berair mata. Hentah lah...

Apa lagi ya, owh actually ada beberapa isu dan perkara mahu ulas dalam blog dan akan ditag sebagai opinion. Tapi rasa macam penat la mahu meulis semua itu. Nanti la menulis. Tapi aku bagi tajok dahulu la. Tajuk yang pertama Endurance vs Acceleration, Sembang Korea di Konti dan Greater Than Monster: Schoolers Kid. Owh, macam menarik kan, nanti2 la ekh aku menulis tentang itu.
Serious cemburu okeyh dengar dia nyanyi. Haha...

Owh, apa lagi ya yang berlaku, hmmm. Ya, aku da start kembali menengok AF. Dah dapat Lesen L dan da mula menabung. Best tak best tak. Apa-apa cerita, nanti la aku sambung laen ekh.. Okeyh bye...

YZYZ

What's this?

You are currently reading It's Half Month Already at Hook Up with Syahmi.

meta

§ 3 Response to “It's Half Month Already”

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...