Please Click Me

April Repap

Monday, May 16, 2011 § 0

Owh, actually, gambar ni da pilih lama, tapi tak terpost2 sebab busy yang maha. Arinih, cam tingtong sikit, maka aku mahu hapdet blog. Ohoiy, silalah baca okeyh. Hahaha.
Haa, tak sangka keyh kat Pangkoq ada burung kenyalang. Sungguh tak tersangka-sangka. Almaklumlah, pestaim ke Pangkoq

Hambek ko, nak balik semula ke hotel tak jumpak transport, terpaksa haa engkau naik bonet Van

Pok Cik nih dengan hanak2 hekan beliau. Haha.

Aku pun tak tau apa motip aku mahu letak gambar ini. Hahaha.

Geyla la kalau karok sampai mic buleh lekok lekok gtuh. Hahaha

Back to the 70's ke korang, spelling macam tuh. kalaunya orang DBP baca nih, mao menangeh. Haha

Owh yeah, da lama tak makan. Sekali terjumpak kat pantai remis. happa lagih.. Haha

Inilah dia nasik terbesak dan terpanjang aku pernah makan. Penat okeyh. Tapi 3 minggu lepas tuh, aku pergi balik, tiba2 da jadik makin pendek. hahaha.

Mira la nih. Katanya ada breakfast RM1 kat McD, terpaksa termengulor sekejap kat McD pada kol 9.50 pagi, hari bekerja. Hahaha. Tapi dah tu ta leh guna kupon yang print sendirik. Huh

Ruff Ruff, macam hanjeng dalam cerita Dennis de Menace. Sangat suka tengok. Hahaha

Owh, pestaim jugak ke Jerejak. Okeyh, ni pulau kedua yang aku pergi dalam bulan April. Motip la kan siap ada Pakej Seminar Kerajaan. Hahaha

Inilah dia antara aktiviti ngan Ezzah, carik durian, baskin Robin and Neway tuh, entah bila la kan. Hahaha

Apabila malas mahu menulis nombor tepon di tapak tangan. Amek gambaq je lah. Sori Pali, guna nomor ang sebagai contoh. Tapi memang aku nak tulih nomor ang pun aritu. Hahaha

TV da cantik, siap boh kerawang. Sekali SUCU dalam Debu.

Okeyh, SENTAP. Hahahaha

Bye bye Deraiving Skul. Nanti hengatkan diriku untuk membuat entry special perjalanan aku mendapatkan deraiving lesen. Hahaha

Okeyh, minum petang kami di Bayview Hotel. mewah okeyh. Ada cheese bagai, makan sampai kembung perut. Ni pulau ketiga aku pada April, jugak pestaim aku. Hahaha. LANGKAWI

Coba teka, laki ka pompuan? Haa, menjadi perdebatan antara kami kowt deni laki ka pompuan. Haha, biarlah kekal menjadi misteri. Hohoho

Gajah zaman lani memang kojaq. Nak mandi pon suruh kura-kura beruskan, pakai lampin, burung pi pasangkan. Hahaha

Okeyh, seiring denagn usia PIMPIN Siswa, begitulah jua tempoh gambaq mak hayam nih berada di ofis kami. Haha, TokWan la ni dok simpan gambaq deni. Tapi sekarang aku tak tau apa nasib gambaq nih. Tak tau sapa plak yang simpan. Kak Siti kowt. Hohoho.

Betapa aku merindui bekpes ku ini. Hahaha. Susah da nak makan benda nih lepaih nih. Hohoh.

Sedih, meja nih dah kosong. Hohoho

Hahaha, nih adalah white board memondan ktorang. Gambaq yang ktorang lukih tu adalah NgaBi, Singa campoq Babi. Hahaha. Lepas tuh ada subjek Elfa 101. Hahaha

Ni lagi satu unsur penting di ofis lama kami, iaitu kerusi krok krek krok krek. Punya la bisin kerusi nih. Sekali bila kat ofis baru, semua kerusi jadik senyap. Hohoho.

Yaiy, nih la dia menu makanan aku pada bulan April. Sungguh berkhasiat kan (ye ke??).. Hahah

YZYZ

What's this?

You are currently reading April Repap at Hook Up with Syahmi.

meta

Please Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...